για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Air Dri-FIT
Nike Air Dri-FIT
Nike Air Dri-FIT
Nike Air Dri-FIT
Nike Air Dri-FIT
Nike Air Dri-FIT
Nike Air Dri-FIT
Nike Air Dri-FIT
Nike Air Dri-FIT
Nike Air Dri-FIT
Nike Air Dri-FIT
Nike Air Dri-FIT
Κωδικός του προϊόντος: DD4048-702
Nike

Nike Air Dri-FIT

Κωδικός του προϊόντος: DD4048-702
ΕΝΑ ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.Απόλαυσε την απαλή, ανάλαφρη αίσθηση άνεσης όλες τις εποχές. Το σορτς Nike Air Dri-FIT Essential είναι φτιαγμένο από αεριζόμενο ύφασμα που απομακρύνει τον ιδρώτα, με ευέλικτες λεπτομέρειες που παραπέμπουν στην ιστορία της Nike Air. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από ίνες με τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένο πολυέστερ.Τρέξε σαν τον άνεμοΗ συλλογή Nike Air απευθύνεται στους λάτρεις του fitness και προσφέρει ένα look εμπνευσμένο από τον αέρα που μπορείς να δεις. Ευέλικτη σχεδίαση με ανακλαστικά στοιχεία που αποτίουν φόρο τιμής στην ιστορία της Nike Air.Κίνηση και διαχείριση της υγρασίαςΤεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Υφαντό ύφασμα για ανάλαφρη αίσθηση και ελευθερία κινήσεων.Εύκολη αποθήκευσηΔιχτυωτό ύφασμα στις πλαϊνές φάσες που δημιουργούν μια κοφτή τσέπη δεξιά και αριστερά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση κλειδιού ή κάρτας. Η επιπλέον κοφτή τσέπη μπροστά προσφέρει ακόμα περισσότερο χώρο αποθήκευσης.Ρυθμιζόμενη και αεριζόμενη σχεδίασηΗ ζώνη με κορδόνι που σφίγγει και λογότυπο "NIKE AIR" προσφέρει ρυθμιζόμενη εφαρμογή. Η ζώνη έχει λεπτομέρειες από διχτυωτό υλικό για κυκλοφορία του αέρα.Μεγαλύτερη στήριξηΤο σορτς διαθέτει επένδυση για ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση στήριξης. Περισσότερες λεπτομέρειες Μήκος εσωτερικής ραφής 3"/8 cm.
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΕΝΑ ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.
Απόλαυσε την απαλή, ανάλαφρη αίσθηση άνεσης όλες τις εποχές. Το σορτς Nike Air Dri-FIT Essential είναι φτιαγμένο από αεριζόμενο ύφασμα που απομακρύνει τον ιδρώτα, με ευέλικτες λεπτομέρειες που παραπέμπουν στην ιστορία της Nike Air. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από ίνες με τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένο πολυέστερ.

Τρέξε σαν τον άνεμο
Η συλλογή Nike Air απευθύνεται στους λάτρεις του fitness και προσφέρει ένα look εμπνευσμένο από τον αέρα που μπορείς να δεις. Ευέλικτη σχεδίαση με ανακλαστικά στοιχεία που αποτίουν φόρο τιμής στην ιστορία της Nike Air.
Κίνηση και διαχείριση της υγρασίας
Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Υφαντό ύφασμα για ανάλαφρη αίσθηση και ελευθερία κινήσεων.
Εύκολη αποθήκευση
Διχτυωτό ύφασμα στις πλαϊνές φάσες που δημιουργούν μια κοφτή τσέπη δεξιά και αριστερά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση κλειδιού ή κάρτας. Η επιπλέον κοφτή τσέπη μπροστά προσφέρει ακόμα περισσότερο χώρο αποθήκευσης.
Ρυθμιζόμενη και αεριζόμενη σχεδίαση
Η ζώνη με κορδόνι που σφίγγει και λογότυπο "NIKE AIR" προσφέρει ρυθμιζόμενη εφαρμογή. Η ζώνη έχει λεπτομέρειες από διχτυωτό υλικό για κυκλοφορία του αέρα.
Μεγαλύτερη στήριξη
Το σορτς διαθέτει επένδυση για ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση στήριξης.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Μήκος εσωτερικής ραφής 3"/8 cm


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Σορτς
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Air Dri-FIT
Σορτς
Nike Air Dri-FIT