για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Court Dri-FIT Advantage
Nike Court Dri-FIT Advantage
Nike Court Dri-FIT Advantage
Nike Court Dri-FIT Advantage
Nike Court Dri-FIT Advantage
Nike Court Dri-FIT Advantage
Nike Court Dri-FIT Advantage
Nike Court Dri-FIT Advantage
Κωδικός του προϊόντος: DD8794-691
Nike

Nike Court Dri-FIT Advantage

Κωδικός του προϊόντος: DD8794-691
ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΤΕΝΙΣ ΣΕ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΚΔΟΧΗ.Ανανέωσε τα βασικά σου είδη τένις με το σορτς Nike Dri-FIT Advantage. Διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση μπροστά από ελαστικό ύφασμα σε ριμπ ύφανση που συνδυάζεται με το εξαιρετικά απαλό και ελαστικό ύφασμα του σώματος. Το αποτέλεσμα; Μοναδικό στιλ με συνδυασμό υλικών που προσφέρει την ιδανική επιλογή για τις εμφανίσεις σου εντός και εκτός γηπέδου.Σχεδίαση για στεγνή εφαρμογήΗ τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.Ειδική σχεδίαση για το τένιςΕσωτερικό σορτς για να τοποθετείς επιπλέον μπάλες κάτω από το τελείωμα, προσφέροντας πρακτική αποθήκευση. Η αεριζόμενη, ορθογώνια ενίσχυση εξασφαλίζει για μεγαλύτερη ελευθερία στις πλευρικές κινήσεις.Προσαρμοσμένη άνεσηΗ φαρδιά ελαστική ζώνη έχει σχεδιαστεί για να ακολουθεί το φυσικό περίγραμμα του σώματος, ώστε το ύφασμα να μην προκαλεί ερεθισμούς και ενοχλήσεις στο δέρμα όταν κινείσαι. Περισσότερες λεπτομέρειες Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθησηΣώμα: 79% πολυέστερ/21% σπάντεξ. Κολάν: 83% πολυέστερ/17% σπάντεξ. Ελαστικό υλικό: 73% νάιλον/20% πολυέστερ/7% σπάντεξ. Ριμπ ύφανση: 86% πολυέστερ/14% σπάντεξ. Επένδυση ενίσχυσης: 100% πολυέστερ.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν.
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΤΕΝΙΣ ΣΕ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΚΔΟΧΗ.
Ανανέωσε τα βασικά σου είδη τένις με το σορτς Nike Dri-FIT Advantage. Διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση μπροστά από ελαστικό ύφασμα σε ριμπ ύφανση που συνδυάζεται με το εξαιρετικά απαλό και ελαστικό ύφασμα του σώματος. Το αποτέλεσμα; Μοναδικό στιλ με συνδυασμό υλικών που προσφέρει την ιδανική επιλογή για τις εμφανίσεις σου εντός και εκτός γηπέδου.

Σχεδίαση για στεγνή εφαρμογή
Η τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.
Ειδική σχεδίαση για το τένις
Εσωτερικό σορτς για να τοποθετείς επιπλέον μπάλες κάτω από το τελείωμα, προσφέροντας πρακτική αποθήκευση. Η αεριζόμενη, ορθογώνια ενίσχυση εξασφαλίζει για μεγαλύτερη ελευθερία στις πλευρικές κινήσεις.
Προσαρμοσμένη άνεση
Η φαρδιά ελαστική ζώνη έχει σχεδιαστεί για να ακολουθεί το φυσικό περίγραμμα του σώματος, ώστε το ύφασμα να μην προκαλεί ερεθισμούς και ενοχλήσεις στο δέρμα όταν κινείσαι.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθηση


  • Σώμα: 79% πολυέστερ/21% σπάντεξ. Κολάν: 83% πολυέστερ/17% σπάντεξ. Ελαστικό υλικό: 73% νάιλον/20% πολυέστερ/7% σπάντεξ. Ριμπ ύφανση: 86% πολυέστερ/14% σπάντεξ. Επένδυση ενίσχυσης: 100% πολυέστερ.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Σορτς
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τένις
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Court Dri-FIT Advantage
Σορτς
Nike Court Dri-FIT Advantage