για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Sport Clash
Nike Sport Clash
Nike Sport Clash
Nike Sport Clash
Nike Sport Clash
Nike Sport Clash
Nike Sport Clash
Nike Sport Clash
Κωδικός του προϊόντος: DM6533-010
Nike

Nike Sport Clash

Κωδικός του προϊόντος: DM6533-010
ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.Αντλώντας έμπνευση από την εσωτερική δύναμη των αθλητών και το ανταγωνιστικό πνεύμα τους, το σορτς Nike Sport Clash σε ωθεί να δώσεις το 100% του εαυτού σου και κάτι παραπάνω. Το αεριζόμενο πλεκτό ύφασμα χαρίζει απαλή αίσθηση στο δέρμα και διαθέτει τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα, για να συγκεντρώνεσαι 100% στη νίκη απολαμβάνοντας στεγνή αίσθηση. Είναι φτιαγμένο με 100% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.Συλλογή Sport ClashΑκόμα και στους πιο δύσκολους αγώνες, οι αθλητές βρίσκουν τη δύναμη να παλέψουν πιο σκληρά. Η συλλογή Sport Clash είναι αφιερωμένη σε αυτήν ακριβώς την ατρόμητη ενέργεια, με έντονα σχέδια εμπνευσμένα από τις πτυχές του εαυτού μας που αναδεικνύουμε όταν προσπαθούμε να αποκτήσουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.Εντυπωσιακή ενέργεια SwooshΔείξε την τόλμη και την αγάπη σου για την επωνυμία του Swoosh, χάρη στην περήφανη στάμπα με το εμβληματικό λογότυπο εξωτερικά στον αριστερό μηρό.Άνετη αίσθηση και γρήγορο στέγνωμαΤο μαλακό, ανάλαφρο πλεκτό ύφασμα χαρίζει απαλή αίσθηση στο δέρμα. Η τεχνολογία Dri-FIT συμβάλλει στην απομάκρυνση της υγρασίας, εξασφαλίζοντας στεγνή και άνετη αίσθηση στη διάρκεια του αγώνα. Περισσότερες λεπτομέρειες Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθησηΕλαστική ζώνη με εσωτερικό κορδόνι που σφίγγειΤσέπες στις πλαϊνές ραφές με τσέπη για φορητή συσκευήΣήμα Nike Sport Clash δεξιά στο τελείωμα μπροστά100% πολυέστερΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

37,99 EUR
37,99 EUR
37,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • XL XL
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.
Αντλώντας έμπνευση από την εσωτερική δύναμη των αθλητών και το ανταγωνιστικό πνεύμα τους, το σορτς Nike Sport Clash σε ωθεί να δώσεις το 100% του εαυτού σου και κάτι παραπάνω. Το αεριζόμενο πλεκτό ύφασμα χαρίζει απαλή αίσθηση στο δέρμα και διαθέτει τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα, για να συγκεντρώνεσαι 100% στη νίκη απολαμβάνοντας στεγνή αίσθηση. Είναι φτιαγμένο με 100% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.

Συλλογή Sport Clash
Ακόμα και στους πιο δύσκολους αγώνες, οι αθλητές βρίσκουν τη δύναμη να παλέψουν πιο σκληρά. Η συλλογή Sport Clash είναι αφιερωμένη σε αυτήν ακριβώς την ατρόμητη ενέργεια, με έντονα σχέδια εμπνευσμένα από τις πτυχές του εαυτού μας που αναδεικνύουμε όταν προσπαθούμε να αποκτήσουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Εντυπωσιακή ενέργεια Swoosh
Δείξε την τόλμη και την αγάπη σου για την επωνυμία του Swoosh, χάρη στην περήφανη στάμπα με το εμβληματικό λογότυπο εξωτερικά στον αριστερό μηρό.
Άνετη αίσθηση και γρήγορο στέγνωμα
Το μαλακό, ανάλαφρο πλεκτό ύφασμα χαρίζει απαλή αίσθηση στο δέρμα. Η τεχνολογία Dri-FIT συμβάλλει στην απομάκρυνση της υγρασίας, εξασφαλίζοντας στεγνή και άνετη αίσθηση στη διάρκεια του αγώνα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθηση


  • Ελαστική ζώνη με εσωτερικό κορδόνι που σφίγγει


  • Τσέπες στις πλαϊνές ραφές με τσέπη για φορητή συσκευή


  • Σήμα Nike Sport Clash δεξιά στο τελείωμα μπροστά


  • 100% πολυέστερ


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Σορτς
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Sport Clash
Σορτς
Nike Sport Clash