για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Pro Dri-FIT
Nike Pro Dri-FIT
Nike Pro Dri-FIT
Nike Pro Dri-FIT
Nike Pro Dri-FIT
Nike Pro Dri-FIT
Nike Pro Dri-FIT
Nike Pro Dri-FIT
Nike Pro Dri-FIT
Nike Pro Dri-FIT
Κωδικός του προϊόντος: DD1917-010
Nike

Nike Pro Dri-FIT

Κωδικός του προϊόντος: DD1917-010
ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.Το σορτς Nike Pro Dri-FIT είναι κάτι περισσότερο από μια βάση ένδυσης, καθώς αγκαλιάζει το σώμα με ανάλαφρο ύφασμα που εξασφαλίζει στεγνή, δροσερή αίσθηση και στήριξη από την προθέρμανση μέχρι την αποθεραπεία. Είναι φτιαγμένο από ίνες με τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένο πολυέστερ σε ελαστική σχεδίαση που εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων με πλήρη ένταση στις δύσκολες προπονήσεις ή στους αγώνες.Δυναμική απομάκρυνση του ιδρώταΗ τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το σώμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.Ενσωματωμένες περιοχές αερισμούΤο διχτυωτό υλικό στην εσωτερική ραφή και ψηλά στον καβάλο επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα για δροσερή αίσθηση. Η ενίσχυση από διχτυωτό υλικό διπλής στρώσης μπροστά εξασφαλίζει την κυκλοφορία του αέρα στα κατάλληλα σημεία.Κίνηση χωρίς ενοχλήσειςΤο ανάλαφρο, ελαστικό ύφασμα προσφέρει φυσική κίνηση στις ασκήσεις υψηλής έντασης. Η σφιχτή ελαστική ζώνη συγκρατεί το σορτς στη θέση του. Οι επίπεδες ραφές σε όλη την επιφάνεια προσφέρουν απαλή αίσθηση στο δέρμα. More Details Στενή εφαρμογή για αίσθηση που αγκαλιάζει το σώμαΣώμα: 90% πολυέστερ/10% σπάντεξ. Διχτυωτό υλικό: 92% πολυέστερ/8% σπάντεξ. Λάστιχο: 75% πολυέστερ/18% νάιλον/ 7% σπάντεξ.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

34,99 EUR
34,99 EUR
17,50 EUR
Εξοικονόμηση : 17,49 EUR
Τελευταία χαμηλότερη τιμή:
17,50 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
  • 2XL 2XL
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.
Το σορτς Nike Pro Dri-FIT είναι κάτι περισσότερο από μια βάση ένδυσης, καθώς αγκαλιάζει το σώμα με ανάλαφρο ύφασμα που εξασφαλίζει στεγνή, δροσερή αίσθηση και στήριξη από την προθέρμανση μέχρι την αποθεραπεία. Είναι φτιαγμένο από ίνες με τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένο πολυέστερ σε ελαστική σχεδίαση που εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων με πλήρη ένταση στις δύσκολες προπονήσεις ή στους αγώνες.

Δυναμική απομάκρυνση του ιδρώτα
Η τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το σώμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.
Ενσωματωμένες περιοχές αερισμού
Το διχτυωτό υλικό στην εσωτερική ραφή και ψηλά στον καβάλο επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα για δροσερή αίσθηση. Η ενίσχυση από διχτυωτό υλικό διπλής στρώσης μπροστά εξασφαλίζει την κυκλοφορία του αέρα στα κατάλληλα σημεία.
Κίνηση χωρίς ενοχλήσεις
Το ανάλαφρο, ελαστικό ύφασμα προσφέρει φυσική κίνηση στις ασκήσεις υψηλής έντασης. Η σφιχτή ελαστική ζώνη συγκρατεί το σορτς στη θέση του. Οι επίπεδες ραφές σε όλη την επιφάνεια προσφέρουν απαλή αίσθηση στο δέρμα.

More Details

  • Στενή εφαρμογή για αίσθηση που αγκαλιάζει το σώμα


  • Σώμα: 90% πολυέστερ/10% σπάντεξ. Διχτυωτό υλικό: 92% πολυέστερ/8% σπάντεξ. Λάστιχο: 75% πολυέστερ/18% νάιλον/ 7% σπάντεξ.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Σορτς
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Pro Dri-FIT
Σορτς
Nike Pro Dri-FIT