για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Κωδικός του προϊόντος: DD5242-010
Nike

Nike Sportswear

Κωδικός του προϊόντος: DD5242-010
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΙΛ ΜΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ LOOK.Η φόρμα Nike Sportswear αναβαθμίζει το βασικό κομμάτι προθέρμανσης για καθημερινή χρήση. Η κατασκευή από φλις ύφασμα με χνουδωτή υφή έχει σχέδια στο στήθος και στο μπατζάκι. Η τεχνική διπλής εκτύπωσης συνδυάζει στάμπα κορυφαίας ευκρίνειας και ματ φινίρισμα για διαφορετικές υφές και άψογο στιλ.Τεχνική διπλής εκτύπωσηςΤα στοιχεία Swoosh και "Sportswear" είναι στάμπες κορυφαίας ευκρίνειας με ανάγλυφη αίσθηση. Η πλειοψηφία των λογότυπων "Nike" είναι ματ στάμπα με απαλή και λεία υφή.Φλις ύφασμα με χνουδωτή υφήΖεστό φλις ύφασμα με χνουδωτή υφή για μεγαλύτερη προστασία και απαλότητα.Καθημερινή άνεσηΕλαστική ζώνη και κορδόνι που σφίγγει για εξατομικευμένη εφαρμογή στο παντελόνι. Ριμπ ύφανση στις μανσέτες και στη βάση της μπλούζας με κουκούλα για άνετη αίσθηση και εύκολο συνδυασμό με άλλα ρούχα. Η κουκούλα με κορδόνι που σφίγγει προσφέρει διάφορες επιλογές στιλ και εφαρμογής.Μπροστινές τσέπες στο παντελόνι και μία μπροστινή τσέπη στην κουκούλα για γρήγορη αποθήκευση τηλεφώνου, κλειδιών και καρτών. Περισσότερες λεπτομέρειες Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθησηΜπροστινές τσέπες στο παντελόνι και μία μπροστινή τσέπη στην κουκούλα για γρήγορη αποθήκευση τηλεφώνου, κλειδιών και καρτών..
94,99 EUR
94,99 EUR
94,99 EUR
Εξοικονόμηση : -0,01 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • XL XL
  • 2XL 2XL
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΙΛ ΜΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ LOOK.
Η φόρμα Nike Sportswear αναβαθμίζει το βασικό κομμάτι προθέρμανσης για καθημερινή χρήση. Η κατασκευή από φλις ύφασμα με χνουδωτή υφή έχει σχέδια στο στήθος και στο μπατζάκι. Η τεχνική διπλής εκτύπωσης συνδυάζει στάμπα κορυφαίας ευκρίνειας και ματ φινίρισμα για διαφορετικές υφές και άψογο στιλ.

Τεχνική διπλής εκτύπωσης
Τα στοιχεία Swoosh και "Sportswear" είναι στάμπες κορυφαίας ευκρίνειας με ανάγλυφη αίσθηση. Η πλειοψηφία των λογότυπων "Nike" είναι ματ στάμπα με απαλή και λεία υφή.
Φλις ύφασμα με χνουδωτή υφή
Ζεστό φλις ύφασμα με χνουδωτή υφή για μεγαλύτερη προστασία και απαλότητα.
Καθημερινή άνεση
Ελαστική ζώνη και κορδόνι που σφίγγει για εξατομικευμένη εφαρμογή στο παντελόνι. Ριμπ ύφανση στις μανσέτες και στη βάση της μπλούζας με κουκούλα για άνετη αίσθηση και εύκολο συνδυασμό με άλλα ρούχα. Η κουκούλα με κορδόνι που σφίγγει προσφέρει διάφορες επιλογές στιλ και εφαρμογής.
Μπροστινές τσέπες στο παντελόνι και μία μπροστινή τσέπη στην κουκούλα για γρήγορη αποθήκευση τηλεφώνου, κλειδιών και καρτών.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθηση


  • Μπροστινές τσέπες στο παντελόνι και μία μπροστινή τσέπη στην κουκούλα για γρήγορη αποθήκευση τηλεφώνου, κλειδιών και καρτών.


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Σετ Φόρμας
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Lifestyle
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Sportswear
Σετ Φόρμας
Nike Sportswear