για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Dri-FIT Indy Logo Cutout
Nike Dri-FIT Indy Logo Cutout
Nike Dri-FIT Indy Logo Cutout
Nike Dri-FIT Indy Logo Cutout
Nike Dri-FIT Indy Logo Cutout
Nike Dri-FIT Indy Logo Cutout
Κωδικός του προϊόντος: DD1353-010
Nike

Nike Dri-FIT Indy Logo Cutout

Κωδικός του προϊόντος: DD1353-010
ΑΠΑΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ, ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.Ο αθλητικός στηθόδεσμος Nike Dri-FIT Indy Logo Tape αναδεικνύει διακριτικά τη σιλουέτα και στηρίζει το στήθος χάρη στη φάσα με λογότυπα που θα χαρίσει μια ιδιαίτερη πινελιά στην καθημερινή σου εμφάνιση. Η απαλή, ανάλαφρη σχεδίαση (φτιαγμένο από ίνες με τουλάχιστον 50% ανακυκλωμένο πολυέστερ) έχει λεπτές, ρυθμιζόμενες τιράντες για να βρίσκεις εύκολα την τέλεια εφαρμογή.Στεγνή αίσθησηΤεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και δροσερή εφαρμογή.Άνεση και ρυθμιζόμενη εφαρμογήΟι αφαιρούμενες ενισχύσεις τοποθετούνται από το επάνω μέρος για εύκολη προσαρμογή. Οι τιράντες ρυθμίζονται από μπροστά, έτσι δεν χρειάζεται να τεντώνεσαι για να πετύχεις την τέλεια εφαρμογή.Προσεγμένες λεπτομέρειεςΦάσα με λογότυπα και ανοίγματα πίσω, που προσδίδουν μια ιδιαίτερη σχεδιαστική πινελιά. Περισσότερες λεπτομέρειες Στενή εφαρμογή για αίσθηση που αγκαλιάζει το σώμαΛαιμόκοψη V.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΑΠΑΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ, ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
Ο αθλητικός στηθόδεσμος Nike Dri-FIT Indy Logo Tape αναδεικνύει διακριτικά τη σιλουέτα και στηρίζει το στήθος χάρη στη φάσα με λογότυπα που θα χαρίσει μια ιδιαίτερη πινελιά στην καθημερινή σου εμφάνιση. Η απαλή, ανάλαφρη σχεδίαση (φτιαγμένο από ίνες με τουλάχιστον 50% ανακυκλωμένο πολυέστερ) έχει λεπτές, ρυθμιζόμενες τιράντες για να βρίσκεις εύκολα την τέλεια εφαρμογή.

Στεγνή αίσθηση
Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και δροσερή εφαρμογή.
Άνεση και ρυθμιζόμενη εφαρμογή
Οι αφαιρούμενες ενισχύσεις τοποθετούνται από το επάνω μέρος για εύκολη προσαρμογή. Οι τιράντες ρυθμίζονται από μπροστά, έτσι δεν χρειάζεται να τεντώνεσαι για να πετύχεις την τέλεια εφαρμογή.
Προσεγμένες λεπτομέρειες
Φάσα με λογότυπα και ανοίγματα πίσω, που προσδίδουν μια ιδιαίτερη σχεδιαστική πινελιά.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Στενή εφαρμογή για αίσθηση που αγκαλιάζει το σώμα


  • Λαιμόκοψη V


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Μπουστάκι
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Dri-FIT Indy Logo Cutout
Μπουστάκι
Nike Dri-FIT Indy Logo Cutout