για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Dri-FIT Swoosh
Nike Dri-FIT Swoosh
Nike Dri-FIT Swoosh
Nike Dri-FIT Swoosh
Nike Dri-FIT Swoosh
Nike Dri-FIT Swoosh
Nike Dri-FIT Swoosh
Nike Dri-FIT Swoosh
Κωδικός του προϊόντος: DD1438-010
Nike

Nike Dri-FIT Swoosh

Κωδικός του προϊόντος: DD1438-010
ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΟΨΗ.Ο αθλητικός στηθόδεσμος Nike Dri-FIT Swoosh έχει φαρδιές, άνετες τιράντες και τετράγωνη λαιμόκοψη, για σφιχτή εφαρμογή, σταθερότητα και δροσερή αίσθηση ενώ κινείσαι. Η απαλή, ανάλαφρη σχεδίαση απομακρύνει τον ιδρώτα, προσφέροντας στεγνή, άνετη αίσθηση και απόλυτη συγκέντρωση. Το ύφασμα με ελαφρώς λαμπερή εμφάνιση χαρίζει μοναδικό στιλ και σιγουριά.Δυναμική απομάκρυνση του ιδρώταΗ τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.Δροσερή αίσθηση και στήριξηΤο ελαστικό ύφασμα και οι φαρδιές τιράντες εξασφαλίζουν απόλυτα σταθερή εφαρμογή στη διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα. Η τετράγωνη λαιμόκοψη και το άνοιγμα πίσω επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα για δροσερή αίσθηση.Εύκολη προσαρμογήΑφαιρούμενη ενιαία ενίσχυση που έχει σχεδιαστεί ώστε να μην μετατοπίζεται και να μην διπλώνει, για αξιόπιστη και άνετη εφαρμογή. Θήκη ενίσχυσης που ανοίγει από το επάνω μέρος και επιτρέπει την τοποθέτηση τηλεφώνου. Περισσότερες λεπτομέρειες Στενή εφαρμογή για αίσθηση που αγκαλιάζει το σώμαΜαλακό λάστιχο υποστήριξης κάτω από το στήθοςΣώμα: 83% πολυέστερ/17% ελαστάν. Ελαστικό υλικό: 49% πολυέστερ/26% νάιλον/25% καουτσούκ. Διχτυωτό υλικό: 80% πολυέστερ/20% ελαστάν. Ενίσχυση επάνω και πίσω: 100% πολυέστερ. Ενίσχυση: 100% πολυουρεθάνη.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν.
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΟΨΗ.
Ο αθλητικός στηθόδεσμος Nike Dri-FIT Swoosh έχει φαρδιές, άνετες τιράντες και τετράγωνη λαιμόκοψη, για σφιχτή εφαρμογή, σταθερότητα και δροσερή αίσθηση ενώ κινείσαι. Η απαλή, ανάλαφρη σχεδίαση απομακρύνει τον ιδρώτα, προσφέροντας στεγνή, άνετη αίσθηση και απόλυτη συγκέντρωση. Το ύφασμα με ελαφρώς λαμπερή εμφάνιση χαρίζει μοναδικό στιλ και σιγουριά.

Δυναμική απομάκρυνση του ιδρώτα
Η τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.
Δροσερή αίσθηση και στήριξη
Το ελαστικό ύφασμα και οι φαρδιές τιράντες εξασφαλίζουν απόλυτα σταθερή εφαρμογή στη διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα. Η τετράγωνη λαιμόκοψη και το άνοιγμα πίσω επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα για δροσερή αίσθηση.
Εύκολη προσαρμογή
Αφαιρούμενη ενιαία ενίσχυση που έχει σχεδιαστεί ώστε να μην μετατοπίζεται και να μην διπλώνει, για αξιόπιστη και άνετη εφαρμογή. Θήκη ενίσχυσης που ανοίγει από το επάνω μέρος και επιτρέπει την τοποθέτηση τηλεφώνου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Στενή εφαρμογή για αίσθηση που αγκαλιάζει το σώμα


  • Μαλακό λάστιχο υποστήριξης κάτω από το στήθος


  • Σώμα: 83% πολυέστερ/17% ελαστάν. Ελαστικό υλικό: 49% πολυέστερ/26% νάιλον/25% καουτσούκ. Διχτυωτό υλικό: 80% πολυέστερ/20% ελαστάν. Ενίσχυση επάνω και πίσω: 100% πολυέστερ. Ενίσχυση: 100% πολυουρεθάνη.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Μπουστάκι
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Dri-FIT Swoosh
Μπουστάκι
Nike Dri-FIT Swoosh