για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Κωδικός του προϊόντος: DM5552-011
Nike

Nike Dri-FIT Sport Clash

Κωδικός του προϊόντος: DM5552-011
ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.Αντλώντας έμπνευση από την εσωτερική δύναμη των αθλητών και το ανταγωνιστικό πνεύμα τους, το τζάκετ Nike Sport Clash σε ωθεί να δώσεις το 100% του εαυτού σου και κάτι παραπάνω. Το απαλό υφαντό επάνω μέρος συνδυάζεται με το αεριζόμενο διχτυωτό υλικό πιο χαμηλά στο σώμα, για δροσερή αίσθηση όταν προσπαθείς σκληρά. Η ενσωματωμένη τεχνολογία απομάκρυνσης της υγρασίας εξασφαλίζει στεγνή αίσθηση για να μπορείς να συγκεντρώνεσαι απόλυτα στη νίκη.Συλλογή Sport ClashΑκόμα και στους πιο δύσκολους αγώνες, οι αθλητές βρίσκουν τη δύναμη να παλέψουν πιο σκληρά. Η συλλογή Sport Clash είναι αφιερωμένη σε αυτήν ακριβώς την ατρόμητη ενέργεια, με έντονα σχέδια εμπνευσμένα από τις πτυχές του εαυτού μας που αναδεικνύουμε όταν προσπαθούμε να αποκτήσουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.Ελευθερία κινήσεων και κυκλοφορία του αέραΤο ανάλαφρο υφαντό επάνω μέρος έρχεται σε αντίθεση με το μοτίβο από διχτυωτό υλικό πιο χαμηλά στο σώμα, προσφέροντας λειτουργική κυκλοφορία του αέρα και εντυπωσιακό στιλ. Τα ενσωματωμένα ανοίγματα επιτρέπουν τη φυσική κίνηση στη διάρκεια της άσκησης.Εντυπωσιακή κουκούλαΤο ελαστικό κορδόνι που σφίγγει επιτρέπει την προσαρμογή της εφαρμογής με ευκολία για επιπλέον κάλυψη. Το σιρίτι στο μοτίβο Sport Clash στις εσωτερικές ραφές της κουκούλας πίσω χαρίζει μια διακριτική δόση ενέργειας όταν φοράς την κουκούλα κατεβασμένη. Περισσότερες λεπτομέρειες Ριχτή εφαρμογή για άνετη αίσθησηΣχεδίαση με φερμουάρ σε όλο το μήκοςΤσέπες για τα χέρια στις ραφές με εσωτερική τσέπη για φορητή συσκευήΈμβλημα Nike Sport Clash αριστερά στο στήθοςΣτάμπα με μεγάλο σχέδιο Swoosh πίσωΣώμα: 100% νάιλον. Διχτυωτό υλικό και επένδυση: 100% πολυέστερ.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν.
84,99 EUR
84,99 EUR
84,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.
Αντλώντας έμπνευση από την εσωτερική δύναμη των αθλητών και το ανταγωνιστικό πνεύμα τους, το τζάκετ Nike Sport Clash σε ωθεί να δώσεις το 100% του εαυτού σου και κάτι παραπάνω. Το απαλό υφαντό επάνω μέρος συνδυάζεται με το αεριζόμενο διχτυωτό υλικό πιο χαμηλά στο σώμα, για δροσερή αίσθηση όταν προσπαθείς σκληρά. Η ενσωματωμένη τεχνολογία απομάκρυνσης της υγρασίας εξασφαλίζει στεγνή αίσθηση για να μπορείς να συγκεντρώνεσαι απόλυτα στη νίκη.

Συλλογή Sport Clash
Ακόμα και στους πιο δύσκολους αγώνες, οι αθλητές βρίσκουν τη δύναμη να παλέψουν πιο σκληρά. Η συλλογή Sport Clash είναι αφιερωμένη σε αυτήν ακριβώς την ατρόμητη ενέργεια, με έντονα σχέδια εμπνευσμένα από τις πτυχές του εαυτού μας που αναδεικνύουμε όταν προσπαθούμε να αποκτήσουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Ελευθερία κινήσεων και κυκλοφορία του αέρα
Το ανάλαφρο υφαντό επάνω μέρος έρχεται σε αντίθεση με το μοτίβο από διχτυωτό υλικό πιο χαμηλά στο σώμα, προσφέροντας λειτουργική κυκλοφορία του αέρα και εντυπωσιακό στιλ. Τα ενσωματωμένα ανοίγματα επιτρέπουν τη φυσική κίνηση στη διάρκεια της άσκησης.
Εντυπωσιακή κουκούλα
Το ελαστικό κορδόνι που σφίγγει επιτρέπει την προσαρμογή της εφαρμογής με ευκολία για επιπλέον κάλυψη. Το σιρίτι στο μοτίβο Sport Clash στις εσωτερικές ραφές της κουκούλας πίσω χαρίζει μια διακριτική δόση ενέργειας όταν φοράς την κουκούλα κατεβασμένη.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Ριχτή εφαρμογή για άνετη αίσθηση


  • Σχεδίαση με φερμουάρ σε όλο το μήκος


  • Τσέπες για τα χέρια στις ραφές με εσωτερική τσέπη για φορητή συσκευή


  • Έμβλημα Nike Sport Clash αριστερά στο στήθος


  • Στάμπα με μεγάλο σχέδιο Swoosh πίσω


  • Σώμα: 100% νάιλον. Διχτυωτό υλικό και επένδυση: 100% πολυέστερ.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Μπουφάν
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Dri-FIT Sport Clash
Μπουφάν
Nike Dri-FIT Sport Clash