για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Dri-FIT Swoosh Run
Nike Dri-FIT Swoosh Run
Nike Dri-FIT Swoosh Run
Nike Dri-FIT Swoosh Run
Nike Dri-FIT Swoosh Run
Nike Dri-FIT Swoosh Run
Nike Dri-FIT Swoosh Run
Nike Dri-FIT Swoosh Run
Κωδικός του προϊόντος: DD6847-010
Nike

Nike Dri-FIT Swoosh Run

Κωδικός του προϊόντος: DD6847-010
ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΣΟΥ.Συνδύασε το τζάκετ Nike Swoosh Run με άλλα ρούχα και κυνήγησε τους στόχους σου στο τρέξιμο. Έχει απαλή υφή και κοφτές τσέπες που διατηρούν το ρούχο ανάλαφρο. Το σχέδιο Swoosh με εφέ σκιάς πίσω σε βοηθά να δείξεις την υποστήριξή σου στο εμβληματικό λογότυπο και στους δρομείς που το φορούν με περηφάνια. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 75% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.Τρέξε με το SwooshΗ σειρά Swoosh Run είναι αφιερωμένη σε όλους τους δρομείς, με στιλ που είναι εμπνευσμένα από τους ξέφρενους ρυθμούς που κρύβει το καθημερινό σου τρέξιμο. Δημιουργήσαμε μοντέρνες εκδοχές σε κλασικά μοντέλα με ματ φινίρισμα και υλικό με λαμπερή όψη. Το σχέδιο Swoosh με εφέ σκιάς πίσω αποτελεί μια διπλή εκδοχή του εμβληματικού λογότυπου σε 2 τόνους.Απαλή και ανάλαφρη αίσθησηΤο υφαντό ύφασμα έχει απαλή και λεία υφή. Τα λαμπερά υλικά στο σώμα συνδυάζονται με το ματ φινίρισμα στα μανίκια.Προαιρετική κυκλοφορία του αέραΗ πατιλέτα στο κέντρο μπροστά εξασφαλίζει προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Διαθέτει κρυφό κούμπωμα με σούστες για ρύθμιση της κυκλοφορίας του αέρα.Εύκολη αποθήκευσηΟι δύο πλαϊνές τσέπες έχουν σχεδίαση δύο στρώσεων για ασφαλή αποθήκευση μικροαντικειμένων χωρίς φερμουάρ ή σούστες.Το τζάκετ έχει μήκος που φτάνει στο ύψος των γοφών. Περισσότερες λεπτομέρειες Πλεκτός γιακάς, τελείωμα και μανσέτεςΑνακλαστικά στοιχείαΔεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)Σώμα: 100% πολυέστερ. Επένδυση στις τσέπες: 90% πολυέστερ/10% σπάντεξ.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΣΟΥ.
Συνδύασε το τζάκετ Nike Swoosh Run με άλλα ρούχα και κυνήγησε τους στόχους σου στο τρέξιμο. Έχει απαλή υφή και κοφτές τσέπες που διατηρούν το ρούχο ανάλαφρο. Το σχέδιο Swoosh με εφέ σκιάς πίσω σε βοηθά να δείξεις την υποστήριξή σου στο εμβληματικό λογότυπο και στους δρομείς που το φορούν με περηφάνια. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 75% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.

Τρέξε με το Swoosh
Η σειρά Swoosh Run είναι αφιερωμένη σε όλους τους δρομείς, με στιλ που είναι εμπνευσμένα από τους ξέφρενους ρυθμούς που κρύβει το καθημερινό σου τρέξιμο. Δημιουργήσαμε μοντέρνες εκδοχές σε κλασικά μοντέλα με ματ φινίρισμα και υλικό με λαμπερή όψη. Το σχέδιο Swoosh με εφέ σκιάς πίσω αποτελεί μια διπλή εκδοχή του εμβληματικού λογότυπου σε 2 τόνους.
Απαλή και ανάλαφρη αίσθηση
Το υφαντό ύφασμα έχει απαλή και λεία υφή. Τα λαμπερά υλικά στο σώμα συνδυάζονται με το ματ φινίρισμα στα μανίκια.
Προαιρετική κυκλοφορία του αέρα
Η πατιλέτα στο κέντρο μπροστά εξασφαλίζει προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Διαθέτει κρυφό κούμπωμα με σούστες για ρύθμιση της κυκλοφορίας του αέρα.
Εύκολη αποθήκευση
Οι δύο πλαϊνές τσέπες έχουν σχεδίαση δύο στρώσεων για ασφαλή αποθήκευση μικροαντικειμένων χωρίς φερμουάρ ή σούστες.
Το τζάκετ έχει μήκος που φτάνει στο ύψος των γοφών.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Πλεκτός γιακάς, τελείωμα και μανσέτες


  • Ανακλαστικά στοιχεία


  • Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


  • Σώμα: 100% πολυέστερ. Επένδυση στις τσέπες: 90% πολυέστερ/10% σπάντεξ.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Μπουφάν
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Sačuvano u omiljne
Διαθέσιμα χρώματα:1
Μπουφάν FB8077-010
59,00 EUR
Εξοικονόμηση 50%
117,99 EUR
Προσθήκη στο καλάθι
Nike Dri-FIT Swoosh Run
Μπουφάν
Nike Dri-FIT Swoosh Run