για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike W NSW WVN JKT AMD
Nike W NSW WVN JKT AMD
Nike W NSW WVN JKT AMD
Nike W NSW WVN JKT AMD
Nike W NSW WVN JKT AMD
Nike W NSW WVN JKT AMD
Nike W NSW WVN JKT AMD
Nike W NSW WVN JKT AMD
Κωδικός του προϊόντος: DM6084-010
Nike

Nike W NSW WVN JKT AMD

Κωδικός του προϊόντος: DM6084-010
ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ AIR MAX.Με εμφάνιση που παραπέμπει στη λιτή σχεδίαση του παπουτσιού από το οποίο είναι εμπνευσμένο, αυτό το υφαντό τζάκετ είναι έτοιμο να σε βοηθήσει να γιορτάσεις την Air Max Day με στιλ. Οι λεπτομέρειες με έμπνευση από τη σειρά Air Max και τα ένθετα από τσαλακωμένο υφαντό ύφασμα στους ώμους τονίζουν το προσεγμένο ύφασμα, ενώ η κλασική αντιανεμική σχεδίαση προσφέρει γνώριμη αίσθηση που είναι ιδανική για καθημερινούς συνδυασμούς με άλλα ρούχα.Ειδικό αφιέρωμα στην Air Max DayΗ στάμπα με το λογότυπο Air Max στο αριστερό μανίκι και οι σχεδιαστικές γραμμές με έμπνευση από τη σειρά Air Max προσφέρουν προσεγμένη εμφάνιση που σε βοηθά να δείξεις την αγάπη σου για το παπούτσι.Γνώριμη αίσθησηΑυτή η εκδοχή του κλασικού τζάκετ προθέρμανσης σε φαρδιά γραμμή με αθλητικές επιρροές είναι φτιαγμένη από απαλό και ανθεκτικό υφαντό ύφασμα που διατηρεί το σχήμα του. Το ενσωματωμένο λάστιχο στις μανσέτες και στο τελείωμα προσφέρει καθημερινή εφαρμογή για εύκολους συνδυασμούς με άλλα ρούχα. Ο όρθιος γιακάς έχει φινίρισμα από υφαντό ύφασμα για άνεση.Γνώριμη αίσθησηΤσέπες για τα χέρια που επιτρέπουν τη γρήγορη αποθήκευση μικροαντικειμένων.Κλείσιμο με φερμουάρ μπροστά για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση.Φερμουάρ μπροστά για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση. Περισσότερες λεπτομέρειες Φαρδιά γραμμή για χαλαρή, άνετη αίσθηση100% πολυέστερΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν.
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ AIR MAX.
Με εμφάνιση που παραπέμπει στη λιτή σχεδίαση του παπουτσιού από το οποίο είναι εμπνευσμένο, αυτό το υφαντό τζάκετ είναι έτοιμο να σε βοηθήσει να γιορτάσεις την Air Max Day με στιλ. Οι λεπτομέρειες με έμπνευση από τη σειρά Air Max και τα ένθετα από τσαλακωμένο υφαντό ύφασμα στους ώμους τονίζουν το προσεγμένο ύφασμα, ενώ η κλασική αντιανεμική σχεδίαση προσφέρει γνώριμη αίσθηση που είναι ιδανική για καθημερινούς συνδυασμούς με άλλα ρούχα.

Ειδικό αφιέρωμα στην Air Max Day
Η στάμπα με το λογότυπο Air Max στο αριστερό μανίκι και οι σχεδιαστικές γραμμές με έμπνευση από τη σειρά Air Max προσφέρουν προσεγμένη εμφάνιση που σε βοηθά να δείξεις την αγάπη σου για το παπούτσι.
Γνώριμη αίσθηση
Αυτή η εκδοχή του κλασικού τζάκετ προθέρμανσης σε φαρδιά γραμμή με αθλητικές επιρροές είναι φτιαγμένη από απαλό και ανθεκτικό υφαντό ύφασμα που διατηρεί το σχήμα του. Το ενσωματωμένο λάστιχο στις μανσέτες και στο τελείωμα προσφέρει καθημερινή εφαρμογή για εύκολους συνδυασμούς με άλλα ρούχα. Ο όρθιος γιακάς έχει φινίρισμα από υφαντό ύφασμα για άνεση.
Γνώριμη αίσθηση
Τσέπες για τα χέρια που επιτρέπουν τη γρήγορη αποθήκευση μικροαντικειμένων.
Κλείσιμο με φερμουάρ μπροστά για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση.
Φερμουάρ μπροστά για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Φαρδιά γραμμή για χαλαρή, άνετη αίσθηση


  • 100% πολυέστερ


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Μπουφάν
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Lifestyle
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike W NSW WVN JKT AMD
Μπουφάν
Nike W NSW WVN JKT AMD