για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike W NK TF ELEMENT HZ
Nike W NK TF ELEMENT HZ
Nike W NK TF ELEMENT HZ
Nike W NK TF ELEMENT HZ
Nike W NK TF ELEMENT HZ
Nike W NK TF ELEMENT HZ
Nike W NK TF ELEMENT HZ
Nike W NK TF ELEMENT HZ
Κωδικός του προϊόντος: DD6799-010
Nike

Nike W NK TF ELEMENT HZ

Κωδικός του προϊόντος: DD6799-010
ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ LAYER ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΓΑΝΤΙΑ.Εντυπωσίασε με την εμφάνισή σου όταν πέφτει ο υδράργυρος φορώντας την μπλούζα Nike Therma-FIT. Η σχεδίαση με φερμουάρ στο μισό μήκος χρησιμοποιεί ύφασμα για διαχείριση της θερμότητας, ενώ οι προεξοχές σχήματος Swoosh σε βοηθούν να παραμένεις στα ζεστά κατά το τρέξιμο σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ενσωματωμένα γάντια με υποδοχές για τους αντίχειρες διατηρούν τα χέρια σου ζεστά, ενώ μια πλαϊνή τσέπη είναι αρκετά μεγάλη για να χωράει τη συσκευή σου. Φοριέται μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλα ρούχα.Αίσθηση ζεστασιάς στο τρέξιμοΗ τεχνολογία Nike Therma-FIT διαχειρίζεται τη φυσική θερμότητα που εκπέμπει το σώμα σου, για να σου προσφέρει ζεστασιά όταν πέφτει ο υδράργυρος. Διαθέτει προεξοχές σχήματος Swoosh παντού για να διατηρεί τη ζεστασιά. Τα στοιχεία από σπάντεξ έχουν προστεθεί για να σε βοηθούν να κινείσαι ελεύθερα.Μεγαλύτερη κάλυψηΤα μανίκια καταλήγουν σε μανσέτες σχήματος γαντιού με υποδοχές για τους αντίχειρες, που σε βοηθούν να κρατάς τα χέρια σου ζεστά. Έχει ελαστικό λάστιχο που διπλώνει γύρω από τις μανσέτες για να συγκρατεί τα γάντια όταν δεν χρησιμοποιούνται.Αποθήκευση με εύκολη πρόσβασηΤσέπη με φερμουάρ στην αριστερή πλευρά για αποθήκευση κλειδιού ή κάρτας.Η σχεδίαση με φερμουάρ στο μισό μήκος επιτρέπει τη ρύθμιση της κυκλοφορίας του αέρα. Περισσότερες λεπτομέρειες Ανακλαστικά στοιχείαΔεν προορίζεται για χρήση ως Μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ).

Ανακαλύψτε τις πιο hot προσφορές σε όλα τα αγαπημένα σας brands αποκλειστικά online!

* Τα προϊόντα με την ένδειξη Hot Price δεν συνδυάζονται με άλλες εκπτωτικές ή προωθητικές ενέργειες.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

74,99 EUR
75,00 EUR
59,99 EUR
Εξοικονόμηση : 15,01 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ LAYER ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΓΑΝΤΙΑ.
Εντυπωσίασε με την εμφάνισή σου όταν πέφτει ο υδράργυρος φορώντας την μπλούζα Nike Therma-FIT. Η σχεδίαση με φερμουάρ στο μισό μήκος χρησιμοποιεί ύφασμα για διαχείριση της θερμότητας, ενώ οι προεξοχές σχήματος Swoosh σε βοηθούν να παραμένεις στα ζεστά κατά το τρέξιμο σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ενσωματωμένα γάντια με υποδοχές για τους αντίχειρες διατηρούν τα χέρια σου ζεστά, ενώ μια πλαϊνή τσέπη είναι αρκετά μεγάλη για να χωράει τη συσκευή σου. Φοριέται μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλα ρούχα.

Αίσθηση ζεστασιάς στο τρέξιμο
Η τεχνολογία Nike Therma-FIT διαχειρίζεται τη φυσική θερμότητα που εκπέμπει το σώμα σου, για να σου προσφέρει ζεστασιά όταν πέφτει ο υδράργυρος. Διαθέτει προεξοχές σχήματος Swoosh παντού για να διατηρεί τη ζεστασιά. Τα στοιχεία από σπάντεξ έχουν προστεθεί για να σε βοηθούν να κινείσαι ελεύθερα.
Μεγαλύτερη κάλυψη
Τα μανίκια καταλήγουν σε μανσέτες σχήματος γαντιού με υποδοχές για τους αντίχειρες, που σε βοηθούν να κρατάς τα χέρια σου ζεστά. Έχει ελαστικό λάστιχο που διπλώνει γύρω από τις μανσέτες για να συγκρατεί τα γάντια όταν δεν χρησιμοποιούνται.
Αποθήκευση με εύκολη πρόσβαση
Τσέπη με φερμουάρ στην αριστερή πλευρά για αποθήκευση κλειδιού ή κάρτας.
Η σχεδίαση με φερμουάρ στο μισό μήκος επιτρέπει τη ρύθμιση της κυκλοφορίας του αέρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Ανακλαστικά στοιχεία


  • Δεν προορίζεται για χρήση ως Μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Μακρυμάνικη μπλούζα
Φύλο Γυναίκες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike W NK TF ELEMENT HZ
Μακρυμάνικη μπλούζα
Nike W NK TF ELEMENT HZ