για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Dri-FIT UV Run Division Miler
Nike Dri-FIT UV Run Division Miler
Nike Dri-FIT UV Run Division Miler
Nike Dri-FIT UV Run Division Miler
Nike Dri-FIT UV Run Division Miler
Nike Dri-FIT UV Run Division Miler
Nike Dri-FIT UV Run Division Miler
Nike Dri-FIT UV Run Division Miler
Κωδικός του προϊόντος: DM4711-010
Nike

Nike Dri-FIT UV Run Division Miler

Κωδικός του προϊόντος: DM4711-010
ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.Η μπλούζα Nike Dri-FIT UV Run Division Miler είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα χιλιόμετρα που διανύεις κάθε μέρα, με απαλή και ευέλικτη αίσθηση. Έχει σχεδιαστεί για να σου προσφέρει ελευθερία κινήσεων χωρίς περιορισμούς, με αεριζόμενα στοιχεία που σε βοηθούν να συγκεντρώνεσαι στη διαδρομή σου. Η αεριζόμενη σχεδίαση με προστασία από τις ακτίνες UV προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε δρομείς κάθε επιπέδου.Κορυφαίες επιδόσεις για την καθημερινότηταΗ σειρά Run Division συνεχίζει να περιλαμβάνει σχέδια άριστης ποιότητας που ταιριάζουν με τον γρήγορο ρυθμό της ζωής σου. Σχεδιασμένη για γρήγορες μεταβάσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, η συλλογή προσφέρει λειτουργικά ρούχα για τους αφοσιωμένους δρομείς χωρίς συμβιβασμούς στο στιλ. Το πρωτοποριακό στιλ σε βοηθά να διατηρείς τις επιδόσεις σου σε κορυφαίο επίπεδο.Απαλή αίσθηση και αερισμόςΗ τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Συνδυάζεται με το ανάλαφρο και αεριζόμενο πλεκτό ύφασμα για απαλή αίσθηση.Τρέξε ελεύθεραΟι ραφές στους ώμους καταλήγουν πίσω για ελευθερία κινήσεων στα χέρια. Το στρογγυλεμένο τελείωμα στη βάση εξασφαλίζει μεγαλύτερη κάλυψη πίσω, ενώ τα ανοίγματα αερισμού στη βάση προσφέρουν ευκινησία.Αυτό το προϊόν προσφέρει αντηλιακή προστασία UVA και UVB μόνο στις περιοχές που καλύπτονται από το ύφασμα. Για την προστασία των εκτεθειμένων περιοχών, συνιστάται η χρήση αντηλιακής κρέμας υψηλής ποιότητας. Περισσότερες λεπτομέρειες Ανακλαστικά στοιχεία100% πολυέστερΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόνΔεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ).

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • XL XL
  • L L
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.
Η μπλούζα Nike Dri-FIT UV Run Division Miler είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα χιλιόμετρα που διανύεις κάθε μέρα, με απαλή και ευέλικτη αίσθηση. Έχει σχεδιαστεί για να σου προσφέρει ελευθερία κινήσεων χωρίς περιορισμούς, με αεριζόμενα στοιχεία που σε βοηθούν να συγκεντρώνεσαι στη διαδρομή σου. Η αεριζόμενη σχεδίαση με προστασία από τις ακτίνες UV προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε δρομείς κάθε επιπέδου.

Κορυφαίες επιδόσεις για την καθημερινότητα
Η σειρά Run Division συνεχίζει να περιλαμβάνει σχέδια άριστης ποιότητας που ταιριάζουν με τον γρήγορο ρυθμό της ζωής σου. Σχεδιασμένη για γρήγορες μεταβάσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, η συλλογή προσφέρει λειτουργικά ρούχα για τους αφοσιωμένους δρομείς χωρίς συμβιβασμούς στο στιλ. Το πρωτοποριακό στιλ σε βοηθά να διατηρείς τις επιδόσεις σου σε κορυφαίο επίπεδο.
Απαλή αίσθηση και αερισμός
Η τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Συνδυάζεται με το ανάλαφρο και αεριζόμενο πλεκτό ύφασμα για απαλή αίσθηση.
Τρέξε ελεύθερα
Οι ραφές στους ώμους καταλήγουν πίσω για ελευθερία κινήσεων στα χέρια. Το στρογγυλεμένο τελείωμα στη βάση εξασφαλίζει μεγαλύτερη κάλυψη πίσω, ενώ τα ανοίγματα αερισμού στη βάση προσφέρουν ευκινησία.
Αυτό το προϊόν προσφέρει αντηλιακή προστασία UVA και UVB μόνο στις περιοχές που καλύπτονται από το ύφασμα. Για την προστασία των εκτεθειμένων περιοχών, συνιστάται η χρήση αντηλιακής κρέμας υψηλής ποιότητας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Ανακλαστικά στοιχεία


  • 100% πολυέστερ


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


  • Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Κοντομάνικη μπλούζα
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Dri-FIT UV Run Division Miler
Κοντομάνικη μπλούζα
Nike Dri-FIT UV Run Division Miler