για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Dri-FIT Race
Nike Dri-FIT Race
Nike Dri-FIT Race
Nike Dri-FIT Race
Nike Dri-FIT Race
Nike Dri-FIT Race
Nike Dri-FIT Race
Nike Dri-FIT Race
Nike Dri-FIT Race
Nike Dri-FIT Race
Κωδικός του προϊόντος: DD5927-010
Nike

Nike Dri-FIT Race

Κωδικός του προϊόντος: DD5927-010
ΑΝΑΛΑΦΡΗ, ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ.Η μπλούζα Nike Dri-FIT Race έχει ανάλαφρο ύφασμα και κομψή σχεδίαση που σε βοηθούν να τρέχεις με ταχύτητα προς τη γραμμή του τερματισμού. Το διχτυωτό υλικό στα κατάλληλα σημεία εξασφαλίζει δροσερή εφαρμογή σε κάθε βήμα. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από 100% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.Ετοιμάσου για τρέξιμοΗ συλλογή Race σχεδιάστηκε για να προσφέρει υψηλές επιδόσεις και να σε βοηθήσει να πετύχεις το προσωπικό σου ρεκόρ. Τα ανάλαφρα μοντέλα επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα, προσφέροντας γρήγορη και δροσερή αίσθηση καθώς πλησιάζεις τη γραμμή του τερματισμού. Τα σχέδια Swoosh, στον αριστερό ώμο μπροστά και πίσω δεξιά, είναι ανακλαστικά.Ανάλαφρη σχεδίασηΗ τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Συνδυάζεται με το αέρινο διχτυωτό υλικό στα πλάγια και πίσω για ανάλαφρη κυκλοφορία του αέρα.Αδιαφανές ύφασμα μπροστά για πρόσθετη κάλυψη. Περισσότερες λεπτομέρειες Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)100% πολυέστερΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν.
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΑΝΑΛΑΦΡΗ, ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ.
Η μπλούζα Nike Dri-FIT Race έχει ανάλαφρο ύφασμα και κομψή σχεδίαση που σε βοηθούν να τρέχεις με ταχύτητα προς τη γραμμή του τερματισμού. Το διχτυωτό υλικό στα κατάλληλα σημεία εξασφαλίζει δροσερή εφαρμογή σε κάθε βήμα. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από 100% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.

Ετοιμάσου για τρέξιμο
Η συλλογή Race σχεδιάστηκε για να προσφέρει υψηλές επιδόσεις και να σε βοηθήσει να πετύχεις το προσωπικό σου ρεκόρ. Τα ανάλαφρα μοντέλα επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα, προσφέροντας γρήγορη και δροσερή αίσθηση καθώς πλησιάζεις τη γραμμή του τερματισμού. Τα σχέδια Swoosh, στον αριστερό ώμο μπροστά και πίσω δεξιά, είναι ανακλαστικά.
Ανάλαφρη σχεδίαση
Η τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Συνδυάζεται με το αέρινο διχτυωτό υλικό στα πλάγια και πίσω για ανάλαφρη κυκλοφορία του αέρα.
Αδιαφανές ύφασμα μπροστά για πρόσθετη κάλυψη.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


  • 100% πολυέστερ


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Κοντομάνικη μπλούζα
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Dri-FIT Race
Κοντομάνικη μπλούζα
Nike Dri-FIT Race