για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Dri-FIT Fast
Nike Dri-FIT Fast
Nike Dri-FIT Fast
Nike Dri-FIT Fast
Nike Dri-FIT Fast
Nike Dri-FIT Fast
Nike Dri-FIT Fast
Nike Dri-FIT Fast
Nike Dri-FIT Fast
Nike Dri-FIT Fast
Κωδικός του προϊόντος: DM7318-010
Nike

Nike Dri-FIT Fast

Κωδικός του προϊόντος: DM7318-010
ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ ΑΝΑΓΛΥΦΗ ΥΦΗ.Ένα βασικό είδος ανανεώνεται. Το κολάν Nike Dri-FIT Fast είναι φτιαγμένο με τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα και απαλά υφάσματα, για να σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής σου. Εξακολουθεί να διαθέτει την ελαστική, υποστηρικτική σχεδίαση που αγαπάς με πολλές τσέπες αποθήκευσης για τις μετακινήσεις σου. Η ρυθμιζόμενη ζώνη μεσαίου ύψους προσφέρει άνετη αίσθηση στις μετακινήσεις σου.Φωτεινά χιλιόμετραΤο αγαπημένο σου βασικό κομμάτι αποκτά ανανεωμένη εμφάνιση με ένα έντονο σχέδιο σε όλη την επιφάνεια. Η οπτική αισθητική αναδεικνύει την κίνηση σου ενώ τρέχεις.Ανάγλυφη άνεσηΗ τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Το πλεκτό ύφασμα έχει απαλή, ανάγλυφη υφή για άνετη αίσθηση.Σπριντ με αποτελεσματικό αερισμόΟι φάσες από διχτυωτό υλικό πίσω από τα γόνατα προσφέρουν άριστη κυκλοφορία του αέρα.Αποθήκευσε τα κλειδιά, την κάρτα και το τηλέφωνό σουΗ κοφτή τσέπη και η τσέπη με φερμουάρ πίσω στη ζώνη επιτρέπουν την ασφαλή αποθήκευση μικροαντικειμένων. Μια πρόσθετη τσέπη στον αριστερό γοφό είναι αρκετά ευρύχωρη για την αποθήκευση τηλεφώνου.Η ελαστική ζώνη μεσαίου ύψους με εσωτερικό κορδόνι που σφίγγει επιτρέπει τη ρύθμιση της εφαρμογής. Περισσότερες λεπτομέρειες Ανακλαστικά στοιχείαΣώμα: 80% πολυέστερ/20% σπάντεξ. Φάσες: 92% πολυέστερ/8% σπάντεξ. Επένδυση ενίσχυσης: 100% πολυέστερ.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόνΔεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ).

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ ΑΝΑΓΛΥΦΗ ΥΦΗ.
Ένα βασικό είδος ανανεώνεται. Το κολάν Nike Dri-FIT Fast είναι φτιαγμένο με τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα και απαλά υφάσματα, για να σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής σου. Εξακολουθεί να διαθέτει την ελαστική, υποστηρικτική σχεδίαση που αγαπάς με πολλές τσέπες αποθήκευσης για τις μετακινήσεις σου. Η ρυθμιζόμενη ζώνη μεσαίου ύψους προσφέρει άνετη αίσθηση στις μετακινήσεις σου.

Φωτεινά χιλιόμετρα
Το αγαπημένο σου βασικό κομμάτι αποκτά ανανεωμένη εμφάνιση με ένα έντονο σχέδιο σε όλη την επιφάνεια. Η οπτική αισθητική αναδεικνύει την κίνηση σου ενώ τρέχεις.
Ανάγλυφη άνεση
Η τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Το πλεκτό ύφασμα έχει απαλή, ανάγλυφη υφή για άνετη αίσθηση.
Σπριντ με αποτελεσματικό αερισμό
Οι φάσες από διχτυωτό υλικό πίσω από τα γόνατα προσφέρουν άριστη κυκλοφορία του αέρα.
Αποθήκευσε τα κλειδιά, την κάρτα και το τηλέφωνό σου
Η κοφτή τσέπη και η τσέπη με φερμουάρ πίσω στη ζώνη επιτρέπουν την ασφαλή αποθήκευση μικροαντικειμένων. Μια πρόσθετη τσέπη στον αριστερό γοφό είναι αρκετά ευρύχωρη για την αποθήκευση τηλεφώνου.
Η ελαστική ζώνη μεσαίου ύψους με εσωτερικό κορδόνι που σφίγγει επιτρέπει τη ρύθμιση της εφαρμογής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Ανακλαστικά στοιχεία


  • Σώμα: 80% πολυέστερ/20% σπάντεξ. Φάσες: 92% πολυέστερ/8% σπάντεξ. Επένδυση ενίσχυσης: 100% πολυέστερ.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


  • Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Κολάν
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Dri-FIT Fast
Κολάν
Nike Dri-FIT Fast