για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Dri-FIT One
Nike Dri-FIT One
Nike Dri-FIT One
Nike Dri-FIT One
Nike Dri-FIT One
Nike Dri-FIT One
Κωδικός του προϊόντος: DM7274-256
Nike

Nike Dri-FIT One

Κωδικός του προϊόντος: DM7274-256
ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.Το κολάν Nike One είναι εξαιρετικά ευέλικτο για κάθε τύπο άσκησης, αλλά και κάθε δραστηριότητα. Η άνετη σχεδίαση απομακρύνει τον ιδρώτα για στεγνή αίσθηση. Επιπλέον, το αδιαφανές ύφασμα εξασφαλίζει απόλυτη σιγουριά και κάλυψη. Η νέα ζώνη ψηλόμεσης σχεδίασης προσφέρει επιπλέον κάλυψη και στήριξη, όποτε και όπου χρειάζεται. Αυτό το προϊόν που σέβεται το περιβάλλον είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 50% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.Στεγνή αίσθηση στην προπόνησηΤο ελαστικό ύφασμα με τεχνολογία Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα, για πιο γρήγορη εξάτμιση, στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.Νιώσε σιγουριά σε κάθε στιγμή της άσκησηςΤο ύφασμα με αδιαφανή σχεδίαση χαρίζει απόλυτη κάλυψη στα βαθιά καθίσματα. Διαθέτει σχεδίαση χωρίς ραφές στα πλάγια και ζώνη με περίγραμμα σε σχήμα V πίσω που χαρίζει εντυπωσιακό στιλ.Έξυπνη προπόνηση και απόλυτη ετοιμότηταΗ σχεδίαση περιλαμβάνει δύο κρυφές τσέπες στη ζώνη μεσαίου ύψους, ώστε να είσαι πάντα σε ετοιμότητα για κάθε πρόκληση της ημέρας. Η τσέπη πίσω είναι αρκετά ευρύχωρη για την αποθήκευση του τηλεφώνου σου.Το σχέδιο με animal print σε όλη την επιφάνεια προσδίδει μια πινελιά ενέργειας και σε βοηθά να αναδείξεις την άγρια πλευρά σου. Περισσότερες λεπτομέρειες Στενή εφαρμογή για αίσθηση που αγκαλιάζει το σώμαΖώνη με ψηλόμεση σχεδίαση.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.
Το κολάν Nike One είναι εξαιρετικά ευέλικτο για κάθε τύπο άσκησης, αλλά και κάθε δραστηριότητα. Η άνετη σχεδίαση απομακρύνει τον ιδρώτα για στεγνή αίσθηση. Επιπλέον, το αδιαφανές ύφασμα εξασφαλίζει απόλυτη σιγουριά και κάλυψη. Η νέα ζώνη ψηλόμεσης σχεδίασης προσφέρει επιπλέον κάλυψη και στήριξη, όποτε και όπου χρειάζεται. Αυτό το προϊόν που σέβεται το περιβάλλον είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 50% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.

Στεγνή αίσθηση στην προπόνηση
Το ελαστικό ύφασμα με τεχνολογία Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα, για πιο γρήγορη εξάτμιση, στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.
Νιώσε σιγουριά σε κάθε στιγμή της άσκησης
Το ύφασμα με αδιαφανή σχεδίαση χαρίζει απόλυτη κάλυψη στα βαθιά καθίσματα. Διαθέτει σχεδίαση χωρίς ραφές στα πλάγια και ζώνη με περίγραμμα σε σχήμα V πίσω που χαρίζει εντυπωσιακό στιλ.
Έξυπνη προπόνηση και απόλυτη ετοιμότητα
Η σχεδίαση περιλαμβάνει δύο κρυφές τσέπες στη ζώνη μεσαίου ύψους, ώστε να είσαι πάντα σε ετοιμότητα για κάθε πρόκληση της ημέρας. Η τσέπη πίσω είναι αρκετά ευρύχωρη για την αποθήκευση του τηλεφώνου σου.
Το σχέδιο με animal print σε όλη την επιφάνεια προσδίδει μια πινελιά ενέργειας και σε βοηθά να αναδείξεις την άγρια πλευρά σου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Στενή εφαρμογή για αίσθηση που αγκαλιάζει το σώμα


  • Ζώνη με ψηλόμεση σχεδίαση


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Κολάν
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Dri-FIT One
Κολάν
Nike Dri-FIT One