για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike W NK AIR DF 7_8 TIGHT
Nike W NK AIR DF 7_8 TIGHT
Nike W NK AIR DF 7_8 TIGHT
Nike W NK AIR DF 7_8 TIGHT
Nike W NK AIR DF 7_8 TIGHT
Nike W NK AIR DF 7_8 TIGHT
Nike W NK AIR DF 7_8 TIGHT
Nike W NK AIR DF 7_8 TIGHT
Κωδικός του προϊόντος: DD4052-033
Nike

Nike W NK AIR DF 7_8 TIGHT

Κωδικός του προϊόντος: DD4052-033
ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.Το κολάν Nike Air Dri-FIT παρέχει απαλότητα και άνεση και διαθέτει ρυθμιζόμενη μέση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου. Το απαλό ύφασμα εξασφαλίζει αερισμό στα σημεία όπου χρειάζεται, για δροσερή αίσθηση όσα χιλιόμετρα κι αν διανύσεις. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από ίνες με τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένο πολυέστερ.Τρέξε σαν τον άνεμοΗ συλλογή Nike Air απευθύνεται στους λάτρεις του fitness και προσφέρει ένα look εμπνευσμένο από τον αέρα που μπορείς να δεις. Ο ευέλικτος σχεδιασμός περιλαμβάνει ρυθμιζόμενα στοιχεία, για εξατομικευμένο look. Τα διάσπαρτα ανακλαστικά στοιχεία αποτίουν φόρο τιμής στην ιστορία της Nike Air.Αεριζόμενη και δροσερή εφαρμογήΤεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Συνδυάζεται με απαλό, πλεκτό ύφασμα με λεία υφή. Διχτυωτό υλικό χαμηλά στα μπατζάκια για βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα.Προσάρμοσε τη ζώνη σουΗ μετατρέψιμη σχεδίαση της ζώνης σού επιτρέπει να φοράς το κολάν όπως θέλεις εσύ. Ρύθμισέ τη ώστε να φτάνει ψηλά στη μέση ή χαμηλότερα, ανάλογα με την κάλυψη που επιθυμείς. Ένα κορδόνι που σφίγγει στο επίπεδο μεσαίου ύψους επιτρέπει τη ρύθμιση της εφαρμογής. Κοφτή τσέπη στη ζώνη για αποθήκευση κλειδιού ή κάρτας.Αποθήκευση για τα απαραίτηταΚοφτές τσέπες στον δεξί και αριστερό μηρό προσφέρουν άφθονο χώρο για τα βασικά αντικείμενά σου. Και οι δύο είναι αρκετά μεγάλες για να χωράνε το τηλέφωνό σου.Περισσότερες λεπτομέρειες Μήκος 7/8.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.
Το κολάν Nike Air Dri-FIT παρέχει απαλότητα και άνεση και διαθέτει ρυθμιζόμενη μέση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου. Το απαλό ύφασμα εξασφαλίζει αερισμό στα σημεία όπου χρειάζεται, για δροσερή αίσθηση όσα χιλιόμετρα κι αν διανύσεις. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από ίνες με τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένο πολυέστερ.

Τρέξε σαν τον άνεμο
Η συλλογή Nike Air απευθύνεται στους λάτρεις του fitness και προσφέρει ένα look εμπνευσμένο από τον αέρα που μπορείς να δεις. Ο ευέλικτος σχεδιασμός περιλαμβάνει ρυθμιζόμενα στοιχεία, για εξατομικευμένο look. Τα διάσπαρτα ανακλαστικά στοιχεία αποτίουν φόρο τιμής στην ιστορία της Nike Air.
Αεριζόμενη και δροσερή εφαρμογή
Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Συνδυάζεται με απαλό, πλεκτό ύφασμα με λεία υφή. Διχτυωτό υλικό χαμηλά στα μπατζάκια για βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα.
Προσάρμοσε τη ζώνη σου
Η μετατρέψιμη σχεδίαση της ζώνης σού επιτρέπει να φοράς το κολάν όπως θέλεις εσύ. Ρύθμισέ τη ώστε να φτάνει ψηλά στη μέση ή χαμηλότερα, ανάλογα με την κάλυψη που επιθυμείς. Ένα κορδόνι που σφίγγει στο επίπεδο μεσαίου ύψους επιτρέπει τη ρύθμιση της εφαρμογής. Κοφτή τσέπη στη ζώνη για αποθήκευση κλειδιού ή κάρτας.
Αποθήκευση για τα απαραίτητα
Κοφτές τσέπες στον δεξί και αριστερό μηρό προσφέρουν άφθονο χώρο για τα βασικά αντικείμενά σου. Και οι δύο είναι αρκετά μεγάλες για να χωράνε το τηλέφωνό σου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Μήκος 7/8


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Κολάν
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike W NK AIR DF 7_8 TIGHT
Κολάν
Nike W NK AIR DF 7_8 TIGHT