για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Κωδικός του προϊόντος: DM8131-010
Nike

Nike Dri-FIT Sport Clash

Κωδικός του προϊόντος: DM8131-010
ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟ ALTER EGO ΣΟΥ.Εμπνευσμένη από την εσωτερική ενέργεια των αθλητών και το ανταγωνιστικό πνεύμα, η μπλούζα με κουκούλα Nike Sport Clash Therma-FIT σού δίνει κίνητρο να βάλεις όλες σου τις δυνάμεις. Κι όταν πέφτουν οι θερμοκρασίες μετά τον αγώνα, το απαλό ύφασμα French Terry είναι φτιαγμένο με την τεχνολογία μας Therma-FIT για ζεστή αίσθηση, ενώ οι αεριζόμενες φάσες από διχτυωτό υλικό στα σημεία όπου αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες αποτρέπουν την υπερθέρμανση.Συλλογή Sport ClashΜέσα στον αναβρασμό του ανταγωνισμού, οι αθλητές βρίσκουν τη δύναμη να πάρουν φωτιά. Η συλλογή Sport Clash αποτίει φόρο τιμής σε αυτήν την ατρόμητη ενέργεια, με έντονα σχέδια που είναι εμπνευσμένα από τις περσόνες που δημιουργούμε ώστε να αποκτήσουμε αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.Αερισμός στο μάξιμουμΟι φάσες από διχτυωτό υλικό στα κατάλληλα σημεία ενισχύουν την κυκλοφορία του αέρα, ώστε όταν ανεβαίνουν οι ρυθμοί να διατηρείται η δροσερή και άνετη αίσθηση ακόμη και σε συνθήκες υπό πίεση.Με την ενέργεια του SwooshΔείξε την τόλμη σου και την αγάπη σου για την επωνυμία Swoosh με το εμβληματικό λογότυπο που είναι τυπωμένο στο στήθος.Έξυπνη πρακτικότηταΣτη μεγάλη βοηθητική τσέπη μπροστά, με φερμουάρ στο πλάι και επάνω, μπορείς να φυλάς το τηλέφωνο και τα μικρά αντικείμενά σου, ώστε να είναι τα χέρια σου ελεύθερα την ώρα της προπόνησης.Ζεστή προστασίαΗ τεχνολογία Nike Therma-FIT συμβάλλει στη διαχείριση της φυσικής θερμότητας του σώματος για προστασία από το κρύο στις χαμηλές θερμοκρασίες. Περισσότερες λεπτομέρειες Ριχτή εφαρμογή για άνετη αίσθησηΚουκούλα με κορδόνι που σφίγγει και στυλιζαρισμένες εσωτερικές ραφέςΒάση χωρίς λάστιχο με ανοίγματα αερισμούΣτυλιζαρισμένο σήμα Nike Sport Clash από σιλικόνη στο αριστερό μπράτσο.
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • XL XL
  • L L
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟ ALTER EGO ΣΟΥ.
Εμπνευσμένη από την εσωτερική ενέργεια των αθλητών και το ανταγωνιστικό πνεύμα, η μπλούζα με κουκούλα Nike Sport Clash Therma-FIT σού δίνει κίνητρο να βάλεις όλες σου τις δυνάμεις. Κι όταν πέφτουν οι θερμοκρασίες μετά τον αγώνα, το απαλό ύφασμα French Terry είναι φτιαγμένο με την τεχνολογία μας Therma-FIT για ζεστή αίσθηση, ενώ οι αεριζόμενες φάσες από διχτυωτό υλικό στα σημεία όπου αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες αποτρέπουν την υπερθέρμανση.

Συλλογή Sport Clash
Μέσα στον αναβρασμό του ανταγωνισμού, οι αθλητές βρίσκουν τη δύναμη να πάρουν φωτιά. Η συλλογή Sport Clash αποτίει φόρο τιμής σε αυτήν την ατρόμητη ενέργεια, με έντονα σχέδια που είναι εμπνευσμένα από τις περσόνες που δημιουργούμε ώστε να αποκτήσουμε αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Αερισμός στο μάξιμουμ
Οι φάσες από διχτυωτό υλικό στα κατάλληλα σημεία ενισχύουν την κυκλοφορία του αέρα, ώστε όταν ανεβαίνουν οι ρυθμοί να διατηρείται η δροσερή και άνετη αίσθηση ακόμη και σε συνθήκες υπό πίεση.
Με την ενέργεια του Swoosh
Δείξε την τόλμη σου και την αγάπη σου για την επωνυμία Swoosh με το εμβληματικό λογότυπο που είναι τυπωμένο στο στήθος.
Έξυπνη πρακτικότητα
Στη μεγάλη βοηθητική τσέπη μπροστά, με φερμουάρ στο πλάι και επάνω, μπορείς να φυλάς το τηλέφωνο και τα μικρά αντικείμενά σου, ώστε να είναι τα χέρια σου ελεύθερα την ώρα της προπόνησης.
Ζεστή προστασία
Η τεχνολογία Nike Therma-FIT συμβάλλει στη διαχείριση της φυσικής θερμότητας του σώματος για προστασία από το κρύο στις χαμηλές θερμοκρασίες.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Ριχτή εφαρμογή για άνετη αίσθηση


  • Κουκούλα με κορδόνι που σφίγγει και στυλιζαρισμένες εσωτερικές ραφές


  • Βάση χωρίς λάστιχο με ανοίγματα αερισμού


  • Στυλιζαρισμένο σήμα Nike Sport Clash από σιλικόνη στο αριστερό μπράτσο


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Φούτερ
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Dri-FIT Sport Clash
Φούτερ
Nike Dri-FIT Sport Clash