για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Κωδικός του προϊόντος: DM5891-010
Nike

Nike Dri-FIT Sport Clash

Κωδικός του προϊόντος: DM5891-010
ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟ ALTER EGO ΣΟΥ.Αντλώντας έμπνευση από την εσωτερική δύναμη των αθλητών και το ανταγωνιστικό πνεύμα τους, η μπλούζα με κουκούλα Nike Sport Clash σε ωθεί να δώσεις το 100% του εαυτού σου και κάτι παραπάνω. Διαθέτει απαλό πλεκτό ύφασμα για ομαλή αίσθηση και τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα για στεγνή εφαρμογή. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο με 100% βιώσιμα υλικά, από συνδυασμό υφασμάτων που περιλαμβάνει ίνες από ανακυκλωμένο πολυέστερ και οργανικό βαμβάκι. Το σύμμεικτο υλικό περιλαμβάνει τουλάχιστον 10% ανακυκλωμένες ίνες ή τουλάχιστον 10% ίνες οργανικού βαμβακιού.Συλλογή Sport ClashΑκόμα και στους πιο δύσκολους αγώνες, οι αθλητές βρίσκουν τη δύναμη να παλέψουν πιο σκληρά. Η συλλογή Sport Clash είναι αφιερωμένη σε αυτήν ακριβώς την ατρόμητη ενέργεια, με έντονα σχέδια εμπνευσμένα από τις πτυχές του εαυτού μας που αναδεικνύουμε όταν προσπαθούμε να αποκτήσουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.Άνετη αίσθηση και γρήγορο στέγνωμαΤο μαλακό, ανάλαφρο πλεκτό ύφασμα χαρίζει απαλή αίσθηση στο δέρμα. Η τεχνολογία Dri-FIT συμβάλλει στην απομάκρυνση της υγρασίας, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνεση κατά την προπόνηση και τον αγώνα.Εντυπωσιακή ενέργεια SwooshΔείξε την τόλμη και την αγάπη σου για την επωνυμία του Swoosh, χάρη στην περήφανη στάμπα με το εμβληματικό λογότυπο στο στήθος σου. Περισσότερες λεπτομέρειες Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθησηΚουκούλα με κορδόνι που σφίγγειΜεγάλη τσέπη μπροστά.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • XL XL
  • L L
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟ ALTER EGO ΣΟΥ.
Αντλώντας έμπνευση από την εσωτερική δύναμη των αθλητών και το ανταγωνιστικό πνεύμα τους, η μπλούζα με κουκούλα Nike Sport Clash σε ωθεί να δώσεις το 100% του εαυτού σου και κάτι παραπάνω. Διαθέτει απαλό πλεκτό ύφασμα για ομαλή αίσθηση και τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα για στεγνή εφαρμογή. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο με 100% βιώσιμα υλικά, από συνδυασμό υφασμάτων που περιλαμβάνει ίνες από ανακυκλωμένο πολυέστερ και οργανικό βαμβάκι. Το σύμμεικτο υλικό περιλαμβάνει τουλάχιστον 10% ανακυκλωμένες ίνες ή τουλάχιστον 10% ίνες οργανικού βαμβακιού.

Συλλογή Sport Clash
Ακόμα και στους πιο δύσκολους αγώνες, οι αθλητές βρίσκουν τη δύναμη να παλέψουν πιο σκληρά. Η συλλογή Sport Clash είναι αφιερωμένη σε αυτήν ακριβώς την ατρόμητη ενέργεια, με έντονα σχέδια εμπνευσμένα από τις πτυχές του εαυτού μας που αναδεικνύουμε όταν προσπαθούμε να αποκτήσουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Άνετη αίσθηση και γρήγορο στέγνωμα
Το μαλακό, ανάλαφρο πλεκτό ύφασμα χαρίζει απαλή αίσθηση στο δέρμα. Η τεχνολογία Dri-FIT συμβάλλει στην απομάκρυνση της υγρασίας, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνεση κατά την προπόνηση και τον αγώνα.
Εντυπωσιακή ενέργεια Swoosh
Δείξε την τόλμη και την αγάπη σου για την επωνυμία του Swoosh, χάρη στην περήφανη στάμπα με το εμβληματικό λογότυπο στο στήθος σου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθηση


  • Κουκούλα με κορδόνι που σφίγγει


  • Μεγάλη τσέπη μπροστά


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Φούτερ
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Dri-FIT Sport Clash
Φούτερ
Nike Dri-FIT Sport Clash