για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Fly Standard Issue
Nike Fly Standard Issue
Nike Fly Standard Issue
Nike Fly Standard Issue
Nike Fly Standard Issue
Nike Fly Standard Issue
Nike Fly Standard Issue
Nike Fly Standard Issue
Nike Fly Standard Issue
Nike Fly Standard Issue
Κωδικός του προϊόντος: DA6483-010
Nike

Nike Fly Standard Issue

Κωδικός του προϊόντος: DA6483-010
Nike Dri-FIT Swoosh Fly Standard IssueWomen's Pullover Basketball HoodieΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Το φούτερ με κουκούλα Nike Dri-FIT Swoosh Fly Standard Issue προσφέρει ανανεωμένη αίσθηση εντός και εκτός γηπέδου. Είναι εμπνευσμένο από τις επαγγελματικά γυναικεία είδη προθέρμανσης για το γήπεδο και συνδυάζει άνετη και δομημένη αίσθηση με τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει τον ιδρώτα. Διαθέτει χαλαρή και άνετη εφαρμογή στο σώμα, ενώ είναι διακοσμημένη με το λογότυπο Swoosh Fly, το σύμβολο του γυναικείου μπάσκετ της Nike.Κορυφαίες επιδόσεις ειδικά για γυναίκεςΤο σχέδιο Swoosh Fly είναι το σύμβολο του γυναικείου μπάσκετ της Nike. Είναι εμπνευσμένο από μια διαφήμιση της Nike Basketball στη δεκαετία του '80 με το σλόγκαν: "Ποιος είπε ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να πετάξουν".Κλασικό στιλ και μοντέρνες επιδόσειςΤο ύφασμα French Terry μεσαίου βάρους συνδυάζει υλικά που απομακρύνουν τον ιδρώτα και στεγνώνουν γρήγορα με την απαλή και σταθερή αίσθηση. Διαθέτει σχεδίαση για μπάσκετ υψηλών επιδόσεων που φοριέται άνετα όλη μέρα.Ιδανικές επιλογές αποθήκευσηςΗ τσέπη με φερμουάρ είναι ιδανική για την ασφαλή αποθήκευση με εύκολη πρόσβαση σε smartphone ή άλλα απαραίτητα μικροαντικείμενα.Σχεδίαση για απόλυτη συγκέντρωσηΗ κουκούλα διαθέτει απαλή επένδυση και εξασφαλίζει κάλυψη και ιδιωτικότητα. Προσφέρει άνετη εφαρμογή που ακολουθεί την κίνηση του σώματος χωρίς να την περιορίζει. More Details Φαρδιά γραμμή για χαλαρή, άνετη αίσθησηΤελείωμα σε ριμπ ύφανση με ανοίγματα στα πλάγιαΕλαστικό ρέλι στις μανσέτεςΠλεκτό κορδόνι που σφίγγει και διαθέτει άκρα με κόμπουςΤσέπη τύπου καγκουρόΕτικέτα με σημαία Standard IssueΚεντημένο σχέδιο Swoosh FlyΣώμα: 62% βαμβάκι/38% πολυέστερ. Επένδυση κουκούλας: 100% βαμβάκι.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν62% COTTON38% POLYESTER.
84,99 EUR
84,99 EUR
67,99 EUR
Εξοικονόμηση : 17,00 EUR
Τελευταία χαμηλότερη τιμή:
46,74 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Dri-FIT Swoosh Fly Standard Issue
Women's Pullover Basketball Hoodie
ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Το φούτερ με κουκούλα Nike Dri-FIT Swoosh Fly Standard Issue προσφέρει ανανεωμένη αίσθηση εντός και εκτός γηπέδου. Είναι εμπνευσμένο από τις επαγγελματικά γυναικεία είδη προθέρμανσης για το γήπεδο και συνδυάζει άνετη και δομημένη αίσθηση με τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει τον ιδρώτα. Διαθέτει χαλαρή και άνετη εφαρμογή στο σώμα, ενώ είναι διακοσμημένη με το λογότυπο Swoosh Fly, το σύμβολο του γυναικείου μπάσκετ της Nike.

Κορυφαίες επιδόσεις ειδικά για γυναίκες
Το σχέδιο Swoosh Fly είναι το σύμβολο του γυναικείου μπάσκετ της Nike. Είναι εμπνευσμένο από μια διαφήμιση της Nike Basketball στη δεκαετία του '80 με το σλόγκαν: "Ποιος είπε ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να πετάξουν".
Κλασικό στιλ και μοντέρνες επιδόσεις
Το ύφασμα French Terry μεσαίου βάρους συνδυάζει υλικά που απομακρύνουν τον ιδρώτα και στεγνώνουν γρήγορα με την απαλή και σταθερή αίσθηση. Διαθέτει σχεδίαση για μπάσκετ υψηλών επιδόσεων που φοριέται άνετα όλη μέρα.
Ιδανικές επιλογές αποθήκευσης
Η τσέπη με φερμουάρ είναι ιδανική για την ασφαλή αποθήκευση με εύκολη πρόσβαση σε smartphone ή άλλα απαραίτητα μικροαντικείμενα.
Σχεδίαση για απόλυτη συγκέντρωση
Η κουκούλα διαθέτει απαλή επένδυση και εξασφαλίζει κάλυψη και ιδιωτικότητα. Προσφέρει άνετη εφαρμογή που ακολουθεί την κίνηση του σώματος χωρίς να την περιορίζει.

More Details

  • Φαρδιά γραμμή για χαλαρή, άνετη αίσθηση


  • Τελείωμα σε ριμπ ύφανση με ανοίγματα στα πλάγια


  • Ελαστικό ρέλι στις μανσέτες


  • Πλεκτό κορδόνι που σφίγγει και διαθέτει άκρα με κόμπους


  • Τσέπη τύπου καγκουρό


  • Ετικέτα με σημαία Standard Issue


  • Κεντημένο σχέδιο Swoosh Fly


  • Σώμα: 62% βαμβάκι/38% πολυέστερ. Επένδυση κουκούλας: 100% βαμβάκι.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


62% COTTON
38% POLYESTER

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Φούτερ
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Μπάσκετ
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Fly Standard Issue
Φούτερ
Nike Fly Standard Issue