για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Nike Dri-FIT Sport Clash
Κωδικός του προϊόντος: DD1711-010
Nike

Nike Dri-FIT Sport Clash

Κωδικός του προϊόντος: DD1711-010
ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΑΝΕΣΗ.Το παντελόνι Nike Dri-FIT Sport Clash σού προσφέρει κάλυψη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση με απαλό ύφασμα French Terry για στεγνή και άνετη αίσθηση. Είναι φτιαγμένο με 100% βιώσιμα υλικά, από συνδυασμό υφασμάτων που περιλαμβάνει ίνες από ανακυκλωμένο πολυέστερ και οργανικό βαμβάκι. Το σύμμεικτο υλικό περιλαμβάνει τουλάχιστον 10% ανακυκλωμένες ίνες ή τουλάχιστον 10% οργανικό βαμβάκι.Δυναμική απομάκρυνση του ιδρώταΤεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.Άνετη κάλυψηΤο απαλό ύφασμα French Terry προσφέρει άνεση. Η ρυθμιζόμενη ελαστική ζώνη εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή στο παντελόνι ενώ κινείσαι.Δυναμικές λεπτομέρειεςΜέρος της συλλογής Sport Clash της Nike, που συνδυάζει βελτιωμένη απόδοση με μοντέρνα ενέργεια, αυτό το κομμάτι διαθέτει σχέδιο με πινελιές, το οποίο αντανακλά τη ρευστότητα και τη δημιουργικότητα που διοχετεύεις στην προπόνηση για το άθλημά σου. Περισσότερες λεπτομέρειες Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθησηΠλαϊνές τσέπες.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • XL XL
  • L L
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΑΝΕΣΗ.
Το παντελόνι Nike Dri-FIT Sport Clash σού προσφέρει κάλυψη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση με απαλό ύφασμα French Terry για στεγνή και άνετη αίσθηση. Είναι φτιαγμένο με 100% βιώσιμα υλικά, από συνδυασμό υφασμάτων που περιλαμβάνει ίνες από ανακυκλωμένο πολυέστερ και οργανικό βαμβάκι. Το σύμμεικτο υλικό περιλαμβάνει τουλάχιστον 10% ανακυκλωμένες ίνες ή τουλάχιστον 10% οργανικό βαμβάκι.

Δυναμική απομάκρυνση του ιδρώτα
Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.
Άνετη κάλυψη
Το απαλό ύφασμα French Terry προσφέρει άνεση. Η ρυθμιζόμενη ελαστική ζώνη εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή στο παντελόνι ενώ κινείσαι.
Δυναμικές λεπτομέρειες
Μέρος της συλλογής Sport Clash της Nike, που συνδυάζει βελτιωμένη απόδοση με μοντέρνα ενέργεια, αυτό το κομμάτι διαθέτει σχέδιο με πινελιές, το οποίο αντανακλά τη ρευστότητα και τη δημιουργικότητα που διοχετεύεις στην προπόνηση για το άθλημά σου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθηση


  • Πλαϊνές τσέπες


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Φόρμες
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Dri-FIT Sport Clash
Φόρμες
Nike Dri-FIT Sport Clash