για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Renew Retaliation TR 3
Nike Renew Retaliation TR 3
Nike Renew Retaliation TR 3
Nike Renew Retaliation TR 3
Nike Renew Retaliation TR 3
Nike Renew Retaliation TR 3
Nike Renew Retaliation TR 3
Nike Renew Retaliation TR 3
Nike Renew Retaliation TR 3
Nike Renew Retaliation TR 3
Κωδικός του προϊόντος: DA1350-400
Nike

Nike Renew Retaliation TR 3

Κωδικός του προϊόντος: DA1350-400
ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.Το Nike Renew Retaliation TR 3 απογειώνει τη σταθερότητα, χάρη στην επανασχεδιασμένη σόλα με τοξοειδή στήριξη. Ο μαλακός, ελαστικός αφρός προσφέρει άνετη αίσθηση στη διάρκεια της προπόνησης. Τα κορδόνια στερεώνονται σε στηρίγματα που συγκρατούν το μεσαίο τμήμα του ποδιού στις αερόβιες ασκήσεις, τις κινήσεις με το βάρος του σώματος, αλλά και σε κάθε άλλο τύπο άσκησης.Εύκαμπτη αντικραδασμική προστασίαΟ απαλός αφρός Nike Renew με ανθεκτική εσωτερική σόλα εξασφαλίζει αντικραδασμική προστασία, για άνεση που διαρκεί στα άλματα, τις προβολές και τα σπριντ. Η σόλα κάμπτεται με τη φυσική κίνηση του ποδιού.Στρώσεις σταθερότηταςΜε σχεδίαση εμπνευσμένη από την οικογένεια παπουτσιών Nike SuperRep, αυτή η έκδοση έχει συμπληρωθεί με μια τοξοειδή στήριξη στη σόλα που συγκρατεί το πόδι από τη μία πλευρά έως την άλλη. Καουτσούκ υψηλής ευστάθειας για πρόσφυση σε διάφορες επιφάνειες.Στήριξη και ανθεκτικότηταΑνανεωμένα στηρίγματα στο πλάι που συγκρατούν τα κορδόνια για ασφαλή συγκράτηση του μεσαίου τμήματος του ποδιού. Το διχτυωτό υλικό που αντέχει στην τριβή εξασφαλίζει δροσερή αίσθηση στο πόδι, ενώ οι επικαλύψεις ενισχύουν τα σημεία με τη μεγαλύτερη φθορά για ανθεκτικότητα. Περισσότερες λεπτομέρειες Λαβή στη φτέρναΕπένδυση στο κολάρο.
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.
Το Nike Renew Retaliation TR 3 απογειώνει τη σταθερότητα, χάρη στην επανασχεδιασμένη σόλα με τοξοειδή στήριξη. Ο μαλακός, ελαστικός αφρός προσφέρει άνετη αίσθηση στη διάρκεια της προπόνησης. Τα κορδόνια στερεώνονται σε στηρίγματα που συγκρατούν το μεσαίο τμήμα του ποδιού στις αερόβιες ασκήσεις, τις κινήσεις με το βάρος του σώματος, αλλά και σε κάθε άλλο τύπο άσκησης.

Εύκαμπτη αντικραδασμική προστασία
Ο απαλός αφρός Nike Renew με ανθεκτική εσωτερική σόλα εξασφαλίζει αντικραδασμική προστασία, για άνεση που διαρκεί στα άλματα, τις προβολές και τα σπριντ. Η σόλα κάμπτεται με τη φυσική κίνηση του ποδιού.
Στρώσεις σταθερότητας
Με σχεδίαση εμπνευσμένη από την οικογένεια παπουτσιών Nike SuperRep, αυτή η έκδοση έχει συμπληρωθεί με μια τοξοειδή στήριξη στη σόλα που συγκρατεί το πόδι από τη μία πλευρά έως την άλλη. Καουτσούκ υψηλής ευστάθειας για πρόσφυση σε διάφορες επιφάνειες.
Στήριξη και ανθεκτικότητα
Ανανεωμένα στηρίγματα στο πλάι που συγκρατούν τα κορδόνια για ασφαλή συγκράτηση του μεσαίου τμήματος του ποδιού. Το διχτυωτό υλικό που αντέχει στην τριβή εξασφαλίζει δροσερή αίσθηση στο πόδι, ενώ οι επικαλύψεις ενισχύουν τα σημεία με τη μεγαλύτερη φθορά για ανθεκτικότητα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Λαβή στη φτέρνα


  • Επένδυση στο κολάρο


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Renew Retaliation TR 3
Αθλητικά παπούτσια
Nike Renew Retaliation TR 3