για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Star Runner 3
Nike Star Runner 3
Nike Star Runner 3
Nike Star Runner 3
Nike Star Runner 3
Nike Star Runner 3
Nike Star Runner 3
Nike Star Runner 3
Nike Star Runner 3
Nike Star Runner 3
Κωδικός του προϊόντος: DA2778-002
Nike

Nike Star Runner 3

Κωδικός του προϊόντος: DA2778-002
Nike Star Runner 3Baby/Toddler ShoesΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ.Δημιουργήσαμε ένα εντυπωσιακό μοντέλο με τη δύναμη των αστεριών. Το Nike Star Runner 3 απογειώνει το στιλ των μικρών αθλητών με ένα παπούτσι που έχει σχεδιαστεί για παιχνίδι και τους συνοδεύει από το πρώτο μπουσούλημα μέχρι το κάθε μικρό βηματάκι. Προσθέσαμε 2 λουράκια για εύκολη αφαίρεση και εξαιρετικά μαλακό αφρό, ενώ δώσαμε έμφαση και στην ευελιξία, με στόχο την απόλυτη άνεση. Σχεδιασμένο με γνώμονα τη Γη, αυτό το μοντέλο είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 20% ανακυκλωμένα υλικά ως προς το βάρος.Ετοιμάσου για παιχνίδιΤο ανακυκλωμένο διχτυωτό υλικό στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού εξασφαλίζει δροσερή αίσθηση στα μικρά ποδαράκια και ελευθερία κινήσεων στα δάχτυλα. Το συνθετικό δέρμα γύρω από τη φτέρνα προσφέρει σταθερότητα και ανθεκτικότητα.Στήριξη με λουράκιαΤα 2 λουράκια με αυτοκόλλητο υλικό επιτρέπουν την εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του παπουτσιού, ώστε τα παιδιά να μάθουν να το κάνουν μόνα τους!Αντικραδασμική προστασία με τη δύναμη των αστεριώνΗ σόλα από μαλακό αφρό προσφέρει μαλακή αντικραδασμική προστασία, ενώ οι εύκαμπτες αυλακώσεις εξασφαλίζουν φυσική αίσθηση σε κάθε βήμα. Το ειδικά διαμορφωμένο αστέρι κοντά στα δάχτυλα απεικονίζει έναν διάττοντα αστέρα στην επιφάνεια του παπουτσιού.Επικάλυψη στο άκρο των δαχτύλων που προσφέρει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα για τους μικρούς αθλητές που σέρνουν τα δάχτυλα των ποδιών.Κολάρο σε σχήμα καταρράκτη (με επιπλέον επένδυση) για πρακτική εφαρμογή και άνεση.Σχεδιασμένο για μικρά παιδιά που λατρεύουν να μπουσουλάνε, να περπατούν και να ανακαλύπτουν τον κόσμο..

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

32,99 EUR
16,49 EUR
16,49 EUR
Εξοικονόμηση : 16,50 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 2C 17 8
  • 3C 18.5 9
  • 4C 19.5 10
  • 5C 21 11
  • 6C 22 12
  • 7C 23.5 13
  • 8C 25 14
  • 9C 26 15
  • 10C 27 16
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Star Runner 3
Baby/Toddler Shoes
ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ.
Δημιουργήσαμε ένα εντυπωσιακό μοντέλο με τη δύναμη των αστεριών. Το Nike Star Runner 3 απογειώνει το στιλ των μικρών αθλητών με ένα παπούτσι που έχει σχεδιαστεί για παιχνίδι και τους συνοδεύει από το πρώτο μπουσούλημα μέχρι το κάθε μικρό βηματάκι. Προσθέσαμε 2 λουράκια για εύκολη αφαίρεση και εξαιρετικά μαλακό αφρό, ενώ δώσαμε έμφαση και στην ευελιξία, με στόχο την απόλυτη άνεση. Σχεδιασμένο με γνώμονα τη Γη, αυτό το μοντέλο είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 20% ανακυκλωμένα υλικά ως προς το βάρος.

Ετοιμάσου για παιχνίδι
Το ανακυκλωμένο διχτυωτό υλικό στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού εξασφαλίζει δροσερή αίσθηση στα μικρά ποδαράκια και ελευθερία κινήσεων στα δάχτυλα. Το συνθετικό δέρμα γύρω από τη φτέρνα προσφέρει σταθερότητα και ανθεκτικότητα.
Στήριξη με λουράκια
Τα 2 λουράκια με αυτοκόλλητο υλικό επιτρέπουν την εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του παπουτσιού, ώστε τα παιδιά να μάθουν να το κάνουν μόνα τους!
Αντικραδασμική προστασία με τη δύναμη των αστεριών
Η σόλα από μαλακό αφρό προσφέρει μαλακή αντικραδασμική προστασία, ενώ οι εύκαμπτες αυλακώσεις εξασφαλίζουν φυσική αίσθηση σε κάθε βήμα. Το ειδικά διαμορφωμένο αστέρι κοντά στα δάχτυλα απεικονίζει έναν διάττοντα αστέρα στην επιφάνεια του παπουτσιού.
Επικάλυψη στο άκρο των δαχτύλων που προσφέρει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα για τους μικρούς αθλητές που σέρνουν τα δάχτυλα των ποδιών.
Κολάρο σε σχήμα καταρράκτη (με επιπλέον επένδυση) για πρακτική εφαρμογή και άνεση.
Σχεδιασμένο για μικρά παιδιά που λατρεύουν να μπουσουλάνε, να περπατούν και να ανακαλύπτουν τον κόσμο.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Παιδιά
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Βρέφη
ΑΘΛΗΜΑ Lifestyle
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Star Runner 3
Αθλητικά παπούτσια
Nike Star Runner 3