για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike TEAM HUSTLE
Nike TEAM HUSTLE
Nike TEAM HUSTLE
Nike TEAM HUSTLE
Nike TEAM HUSTLE
Nike TEAM HUSTLE
Nike TEAM HUSTLE
Nike TEAM HUSTLE
Nike TEAM HUSTLE
Nike TEAM HUSTLE
Κωδικός του προϊόντος: CW6736-004
Nike

Nike TEAM HUSTLE

Κωδικός του προϊόντος: CW6736-004
Nike Team Hustle D 10Little Kids' ShoeΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ.Το Nike Team Hustle D 10 είναι ένα μοντέλο με δυναμικό μπασκετικό στιλ που συνοδεύει κάθε κίνηση και άλμα των μελλοντικών αθλητών. Με μοτίβο πρόσφυσης ειδικά προσαρμοσμένο για μικρά παιδιά, μαλακή αντικραδασμική προστασία, αλλά και ανθεκτική και υποστηρικτική σχεδίαση, αυτό το παπούτσι με έμπνευση από το μπάσκετ είναι μια κορυφαία επιλογή για τους μελλοντικούς πρωταθλητές που είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα την ώρα του παιχνιδιού (και στο μπάσκετ, φυσικά).Έλεγχος και πρόσφυσηΗ σόλα από καουτσούκ με κατανομή πίεσης έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει άψογο κράτημα στις γρήγορες κινήσεις. Επίσης, η στρογγυλεμένη φτέρνα και οι εύκαμπτες αυλακώσεις εξασφαλίζουν φυσική αίσθηση σε κάθε βήμα.Εύκολη εφαρμογήΤο λουράκι με αυτοκόλλητο υλικό, τα ελαστικά κορδόνια και το εξαιρετικά φαρδύ άνοιγμα γύρω από τον αστράγαλο προσφέρουν εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση.Αίσθηση στήριξηςΤο διχτυωτό υλικό εξασφαλίζει κυκλοφορία του αέρα και δροσερή αίσθηση στα μικρά ποδαράκια. Το δέρμα γύρω από τη φτέρνα προσφέρει σταθερότητα και στήριξη στο τρέξιμο και τα άλματα των μικρών αθλητών.Μαλακός αφρός κάτω από το πέλμα και γύρω από τη φτέρνα για ανάλαφρη αντικραδασμική προστασία.Ενίσχυση στο άκρο των δαχτύλων για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα όταν τα μικρά παιδιά σέρνουν τα δάχτυλα των ποδιών τους.Σχέδιο "X" στο κάτω μέρος που παραπέμπει στη δέκατη έκδοση της σειράς Hustle D..

Ανακαλύψτε τη Νέα μας Συλλογή, θέστε νέους στόχους στις προπονήσεις σας και απογειώστε το athleisure look σας!

Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 11C 28 17
  • 12C 29.5 18
  • 12.5C 30 18.5
  • 13C 31 19
  • 1Y 32 20
  • 1.5Y 33 20.5
  • 2.5Y 34 21.5
  • 3Y 35 22
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Team Hustle D 10
Little Kids' Shoe
ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ.
Το Nike Team Hustle D 10 είναι ένα μοντέλο με δυναμικό μπασκετικό στιλ που συνοδεύει κάθε κίνηση και άλμα των μελλοντικών αθλητών. Με μοτίβο πρόσφυσης ειδικά προσαρμοσμένο για μικρά παιδιά, μαλακή αντικραδασμική προστασία, αλλά και ανθεκτική και υποστηρικτική σχεδίαση, αυτό το παπούτσι με έμπνευση από το μπάσκετ είναι μια κορυφαία επιλογή για τους μελλοντικούς πρωταθλητές που είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα την ώρα του παιχνιδιού (και στο μπάσκετ, φυσικά).

Έλεγχος και πρόσφυση
Η σόλα από καουτσούκ με κατανομή πίεσης έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει άψογο κράτημα στις γρήγορες κινήσεις. Επίσης, η στρογγυλεμένη φτέρνα και οι εύκαμπτες αυλακώσεις εξασφαλίζουν φυσική αίσθηση σε κάθε βήμα.
Εύκολη εφαρμογή
Το λουράκι με αυτοκόλλητο υλικό, τα ελαστικά κορδόνια και το εξαιρετικά φαρδύ άνοιγμα γύρω από τον αστράγαλο προσφέρουν εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση.
Αίσθηση στήριξης
Το διχτυωτό υλικό εξασφαλίζει κυκλοφορία του αέρα και δροσερή αίσθηση στα μικρά ποδαράκια. Το δέρμα γύρω από τη φτέρνα προσφέρει σταθερότητα και στήριξη στο τρέξιμο και τα άλματα των μικρών αθλητών.
Μαλακός αφρός κάτω από το πέλμα και γύρω από τη φτέρνα για ανάλαφρη αντικραδασμική προστασία.
Ενίσχυση στο άκρο των δαχτύλων για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα όταν τα μικρά παιδιά σέρνουν τα δάχτυλα των ποδιών τους.
Σχέδιο "X" στο κάτω μέρος που παραπέμπει στη δέκατη έκδοση της σειράς Hustle D.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Παιδιά
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Μικρά παιδιά
ΑΘΛΗΜΑ Μπάσκετ
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike TEAM HUSTLE
Αθλητικά παπούτσια
Nike TEAM HUSTLE