για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike GIANNIS IMMORTALITY
Nike GIANNIS IMMORTALITY
Nike GIANNIS IMMORTALITY
Nike GIANNIS IMMORTALITY
Nike GIANNIS IMMORTALITY
Nike GIANNIS IMMORTALITY
Nike GIANNIS IMMORTALITY
Nike GIANNIS IMMORTALITY
Nike GIANNIS IMMORTALITY
Nike GIANNIS IMMORTALITY
Κωδικός του προϊόντος: DH4470-400
Nike

Nike GIANNIS IMMORTALITY

Κωδικός του προϊόντος: DH4470-400
Η ΠΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ.Ο Γιάννης είναι ένα λαμπερό αστέρι, μια σφαίρα επιρροής με επική εμβέλεια. Προσελκύει τους αμυντικούς σαν ισχυρός μαγνήτης και τους απωθεί με απίστευτη ευκολία, μοιάζοντας με τον Δία που καταστρέφει τους αστεροειδείς με κεραυνούς. Η έκδοση "Force Field" του Giannis Immortality περιλαμβάνει διαστημικές αποχρώσεις που είναι εμπνευσμένες από τα εξωπραγματικά προσόντα του Γιάννη.Στρογγυλεμένη αντικραδασμική προστασία για ομαλό βηματισμόΤο κάτω μέρος του παπουτσιού έχει στρογγυλεμένη σχεδίαση από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα για ομαλό βηματισμό. Τα ανοίγματα στον αφρό συμβάλλουν στη μείωση του βάρους και προσφέρουν άριστη αντικραδασμική προστασία (επειδή δεν υπάρχει επιπλέον χώρος για τη συμπίεση και την επέκταση του αφρού).Έλεγχος στο euro stepΤο καουτσούκ στην εξωτερική σόλα διαχωρίζεται μερικώς από αυλακώσεις και ανεβαίνει ψηλά στην εσωτερική πλευρά κοντά στο μπροστινό μέρος. Με αυτόν τον τρόπο, το καουτσούκ κάμπτεται και διατηρεί την πρόσφυση στις πλευρικές κινήσεις euro step.Ανάλαφρη συγκράτηση του ποδιούΤο επάνω μέρος διαθέτει ειδική διχτυωτή ύφανση που προσφέρει ανάλαφρη αίσθηση και αεριζόμενη εφαρμογή. Το εσωτερικό λουράκι τυλίγεται πάνω από το μέσο του πέλματος για σταθερή εφαρμογή κατά τις πλευρικές κινήσεις.Μαλακή εμφάνιση και αίσθησηΤο τμήμα της φτέρνας του επάνω μέρους έχει απαλή υφή. Σταθεροποιεί και προσφέρει άνετη εφαρμογή στο πίσω μέρος του ποδιού, για ξεκούραστη αίσθηση στα παιχνίδια.Σχήμα σόλας στη φτέρνα που έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη αντικραδασμική προστασία σε κάθε επαφή της φτέρνας με το έδαφος.Εξωτερική σόλα με τα ονόματα της μητέρας, του πατέρα, των αδερφών και του γιου του, Liam.Τα ονόματα της μητέρας, του πατέρα και του γιου του Λίαμ βρίσκονται στην εξωτερική σόλα από καουτσούκ..
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 7.5 7.5
  • 8 8
  • 8.5 8.5
  • 9 9
  • 9.5 9.5
  • 10 10
  • 10.5 10.5
  • 11 11
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Η ΠΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ.
Ο Γιάννης είναι ένα λαμπερό αστέρι, μια σφαίρα επιρροής με επική εμβέλεια. Προσελκύει τους αμυντικούς σαν ισχυρός μαγνήτης και τους απωθεί με απίστευτη ευκολία, μοιάζοντας με τον Δία που καταστρέφει τους αστεροειδείς με κεραυνούς. Η έκδοση "Force Field" του Giannis Immortality περιλαμβάνει διαστημικές αποχρώσεις που είναι εμπνευσμένες από τα εξωπραγματικά προσόντα του Γιάννη.

Στρογγυλεμένη αντικραδασμική προστασία για ομαλό βηματισμό
Το κάτω μέρος του παπουτσιού έχει στρογγυλεμένη σχεδίαση από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα για ομαλό βηματισμό. Τα ανοίγματα στον αφρό συμβάλλουν στη μείωση του βάρους και προσφέρουν άριστη αντικραδασμική προστασία (επειδή δεν υπάρχει επιπλέον χώρος για τη συμπίεση και την επέκταση του αφρού).
Έλεγχος στο euro step
Το καουτσούκ στην εξωτερική σόλα διαχωρίζεται μερικώς από αυλακώσεις και ανεβαίνει ψηλά στην εσωτερική πλευρά κοντά στο μπροστινό μέρος. Με αυτόν τον τρόπο, το καουτσούκ κάμπτεται και διατηρεί την πρόσφυση στις πλευρικές κινήσεις euro step.
Ανάλαφρη συγκράτηση του ποδιού
Το επάνω μέρος διαθέτει ειδική διχτυωτή ύφανση που προσφέρει ανάλαφρη αίσθηση και αεριζόμενη εφαρμογή. Το εσωτερικό λουράκι τυλίγεται πάνω από το μέσο του πέλματος για σταθερή εφαρμογή κατά τις πλευρικές κινήσεις.
Μαλακή εμφάνιση και αίσθηση
Το τμήμα της φτέρνας του επάνω μέρους έχει απαλή υφή. Σταθεροποιεί και προσφέρει άνετη εφαρμογή στο πίσω μέρος του ποδιού, για ξεκούραστη αίσθηση στα παιχνίδια.
Σχήμα σόλας στη φτέρνα που έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη αντικραδασμική προστασία σε κάθε επαφή της φτέρνας με το έδαφος.
Εξωτερική σόλα με τα ονόματα της μητέρας, του πατέρα, των αδερφών και του γιου του, Liam.
Τα ονόματα της μητέρας, του πατέρα και του γιου του Λίαμ βρίσκονται στην εξωτερική σόλα από καουτσούκ.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Unisex
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Μπάσκετ
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike GIANNIS IMMORTALITY
Αθλητικά παπούτσια
Nike GIANNIS IMMORTALITY