για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Kyrie Infinity
Nike Kyrie Infinity
Nike Kyrie Infinity
Nike Kyrie Infinity
Nike Kyrie Infinity
Nike Kyrie Infinity
Nike Kyrie Infinity
Nike Kyrie Infinity
Nike Kyrie Infinity
Nike Kyrie Infinity
Κωδικός του προϊόντος: CZ0204-500
Nike

Nike Kyrie Infinity

Κωδικός του προϊόντος: CZ0204-500
Kyrie Irving Kyrie InfinityBasketball ShoesΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ.Όσο πιο γρήγορα επιβραδύνει ο Kyrie τόσο πιο γρήγορα ανεβάζει ταχύτητα ή αλλάζει κατεύθυνση. Η ικανότητά του να κοντρολάρει την κίνησή του κάνει τους αντιπάλους του να αναρωτιούνται τι θα κάνει στη συνέχεια, δίνοντας στον ίδιο τον απόλυτο έλεγχο. Το Kyrie 8 προσφέρει σφιχτή, προσαρμοσμένη εφαρμογή, βελτιωμένη απόκριση στο μπροστινό μέρος και πρόσφυση στα πλαϊνά, επιτρέποντας στους παίκτες να επιταχύνουν και να μειώνουν την ταχύτητά τους κατ' απαίτηση, αλλά και να αξιοποιούν τον χώρο που δημιουργούν.Ένα με τις κινήσεις σουΟ Kyrie θέλει τα παπούτσια του να προσφέρουν στενή αίσθηση και προσαρμοσμένη εφαρμογή σαν γάντι πυγμαχίας. Οι δυναμικές εσωτερικές λωρίδες επεκτείνονται στην επιφάνεια του επάνω μέρους και τα κορδόνια περνούν μέσα από αυτές. Όταν σφίγγουν τα κορδόνια, οι λωρίδες ασφαλίζουν παρέχοντας εξαιρετικά σφιχτή αλλά άνετη αίσθηση και σταθερή εφαρμογή.Απελευθέρωσε την ενέργειά σουΤο ανανεωμένο σύστημα αντικραδασμική προστασίας τριών στρώσεων χρησιμοποιεί μια μονάδα Air Zoom στο μπροστινό μέρος που έχει τοποθετηθεί ανάμεσα στη διαμορφωμένη επένδυση πάτου και στον μαλακό αφρό. Η μικρότερη ποσότητα αφρού και οι λιγότερες στρώσεις εξασφαλίζουν καλύτερη αίσθηση του γηπέδου και απελευθερώνουν τις δυνατότητες επιστροφής ενέργειας της μονάδας Zoom.Κοψίματα με απόλυτο έλεγχοΤο μοντέρνο πέλμα για κίνηση σε πολλές κατευθύνσεις έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις κινήσεις του Kyrie στο γήπεδο κατά τα κοψίματα και τις διεισδύσεις, προσφέροντας πρόσφυση ακριβώς στα κατάλληλα σημεία. Το καουτσούκ εξαιρετικής σταθερότητας αγκαλιάζει τα πλαϊνά μέρη, ιδιαίτερα στο εσωτερικό της φτέρνας και των δαχτύλων, εξασφαλίζοντας τον έλεγχο στις πλαϊνές κινήσεις και τις αλλαγές κατεύθυνσης.Διάφανο υλικό με ειδική σχεδίαση σε κάθε λεπτομέρεια στο επάνω μέρος για ανάλαφρη αίσθηση και αεριζόμενη εφαρμογή.Μαλακό κολάρο με επένδυση που διαχωρίζεται μερικώς γύρω από τη φτέρνα για στήριξη στον αχίλλειο τένοντα..
129,99 EUR
129,99 EUR
65,00 EUR
Εξοικονόμηση : 64,99 EUR
Τελευταία χαμηλότερη τιμή:
65,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 7.5 40.5 25.5
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Kyrie Irving Kyrie Infinity
Basketball Shoes
ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ.
Όσο πιο γρήγορα επιβραδύνει ο Kyrie τόσο πιο γρήγορα ανεβάζει ταχύτητα ή αλλάζει κατεύθυνση. Η ικανότητά του να κοντρολάρει την κίνησή του κάνει τους αντιπάλους του να αναρωτιούνται τι θα κάνει στη συνέχεια, δίνοντας στον ίδιο τον απόλυτο έλεγχο. Το Kyrie 8 προσφέρει σφιχτή, προσαρμοσμένη εφαρμογή, βελτιωμένη απόκριση στο μπροστινό μέρος και πρόσφυση στα πλαϊνά, επιτρέποντας στους παίκτες να επιταχύνουν και να μειώνουν την ταχύτητά τους κατ' απαίτηση, αλλά και να αξιοποιούν τον χώρο που δημιουργούν.

Ένα με τις κινήσεις σου
Ο Kyrie θέλει τα παπούτσια του να προσφέρουν στενή αίσθηση και προσαρμοσμένη εφαρμογή σαν γάντι πυγμαχίας. Οι δυναμικές εσωτερικές λωρίδες επεκτείνονται στην επιφάνεια του επάνω μέρους και τα κορδόνια περνούν μέσα από αυτές. Όταν σφίγγουν τα κορδόνια, οι λωρίδες ασφαλίζουν παρέχοντας εξαιρετικά σφιχτή αλλά άνετη αίσθηση και σταθερή εφαρμογή.
Απελευθέρωσε την ενέργειά σου
Το ανανεωμένο σύστημα αντικραδασμική προστασίας τριών στρώσεων χρησιμοποιεί μια μονάδα Air Zoom στο μπροστινό μέρος που έχει τοποθετηθεί ανάμεσα στη διαμορφωμένη επένδυση πάτου και στον μαλακό αφρό. Η μικρότερη ποσότητα αφρού και οι λιγότερες στρώσεις εξασφαλίζουν καλύτερη αίσθηση του γηπέδου και απελευθερώνουν τις δυνατότητες επιστροφής ενέργειας της μονάδας Zoom.
Κοψίματα με απόλυτο έλεγχο
Το μοντέρνο πέλμα για κίνηση σε πολλές κατευθύνσεις έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις κινήσεις του Kyrie στο γήπεδο κατά τα κοψίματα και τις διεισδύσεις, προσφέροντας πρόσφυση ακριβώς στα κατάλληλα σημεία. Το καουτσούκ εξαιρετικής σταθερότητας αγκαλιάζει τα πλαϊνά μέρη, ιδιαίτερα στο εσωτερικό της φτέρνας και των δαχτύλων, εξασφαλίζοντας τον έλεγχο στις πλαϊνές κινήσεις και τις αλλαγές κατεύθυνσης.
Διάφανο υλικό με ειδική σχεδίαση σε κάθε λεπτομέρεια στο επάνω μέρος για ανάλαφρη αίσθηση και αεριζόμενη εφαρμογή.
Μαλακό κολάρο με επένδυση που διαχωρίζεται μερικώς γύρω από τη φτέρνα για στήριξη στον αχίλλειο τένοντα.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Unisex
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Μπάσκετ
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Kyrie Infinity
Αθλητικά παπούτσια
Nike Kyrie Infinity